Přejít na obsah

Arne

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Arne's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pravděpodobně je to nějaká varianta se strojkem Duromat. Podle netu bylo víc hodinek různých značek, osazených stejným strojkem.
  2. Tak jsem to prověřil a podle všeho první hodinky pana Armaniho jsou mnohem novější. Nicméně díky za podnět.
  3. Zdravím všechny, rád bych vás požádal o radu ohledně mého nálezu. Našel jsem hodinky Classic Automatic 25 Jewels Shockproof. Tuší někdo co jeto zač, kdo to vyráběl? Předem díky za info
  4. Zdravím, už jsou u hodináře. Hodinář na mě vytáhnul ty samé a také měli červenou vteřinovku. Sklíčko prý vymění a překvapivě uvnitř strojek kal 70.1. Oba jsme čekali kal.69.1. Tak uvidím, jak se to vyvine. Každopádně díky za rady a postřehy.
  5. Děkuju za uvítání. Hodinky jsou funkční. Natáhnu, strojek začne tikat. Jakmile dojede vteřinovka na jednu z ostatních ručiček, tak se zasekne. Sklíčko je KO. Pouzdro vypadá bez poškození nebo prasklin. Po přeleštění by mělo být ok.
  6. Zdravím všechny, pročetl jsem fórum a rád bych někoho požádal o radu s možnou renovací hodinek Glahutte 17 Rubis. Často zde píšete o panu A.Stoppokovi přímo z Glashütte. Ten, ale pravděpodobně 10 let zpátky skončil a na adrese je dnes úplně někdo jiný. Poradí někdo nejlépe českého hodináře v okolí Prahy nebo nejlépe směřovat do Němec? Předem díky za rady
×
×
  • Vytvořit...