Přejít na obsah

Arim

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Do teď jen a pouze Casio Gshock, od teď Seiko :-D

Návštěvy profilu

121 zobrazení profilu

Arim's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Super komunikace s watchboyem, hodinky přišly top zabalené a v daleko lepším stavu než jsem čekal. Plně spoko. můžu jen doporučit.
  2. A přesně takhle to budu dělat i já, ještě tedy zkusím na noc odkládat v různých polohách, jestli to bude mít nějaký vliv. Do dneška jsem je neodkládal v noci, protože je odkládám i v týdnu přes den, kvůli práci. Tak jsem myslel, že těch šest, sedm hodin, bude na natažení málo, ale evidentně jim těch pár hodin stačí. Pro mě je to teď vše hrozně nové, tak se omlouvám, za hloupý otázky.
  3. Děkuju všem za pomoc a rady. Opravdu. Ještě mě napadá. (Nezlobte se pls, že to tu plevetím ) Máte nějaký tip na obchod v ČR, kde bych na Kamasu mohl objednat pěkný tah, s plnými koncovkami? U p. Frýdla se mi nelíbil ani jeden z ocelových. (Vzal jsem jeden hodně povedenej z kůže plus strong 2mm stěžejky, snad padnou)
  4. To je dobrej nápad. Ještě jedna technická. V pátek mi přišli ještě jedny mechaniky od Seika. Chtěl bych to po cca dvou týdnech střídat. Je dobrej nápad, nechávat pravidelně jedny zastavit, druhé na ruce, bez navíječe?
  5. Určitě bych je neseřizoval každý den. Ahoj, rozveď to prosím. Já jsem nováček, taky mi běželo v hlavě, aby se nesku*vil závit na korunce. Nikde jsem se žádných doporučení nedočetl, jak se nejlépe starat o mechanický hodinky.
  6. Už nějaký ten pátek červený Kamasu, musím jako absolutní nováček říct, že nelituju. Jsou to moje první automaty, ta cena za safír, dobrej WR, šroubovací korunku a úžasně barvama hrající ciferník v bratru za devět na Helveti je super. Zatím jdou konstantě 13s do plusu. Ještě je chci nechat zaběhnout, pak začnu zkoušet i na noc odkládat. Do teď je nesundavam, bo jsou kvůli práci dole hodně přes den. Zajímá mě, jestli dělám správně, to že je denně srovnávám, ? Nebo je pro korunku lepší, je srovnávat např. jednou dvakrát týdně. ? Jak to máte vy?
  7. Vydrží toho neskutečně hodně, pracovní otloukánky po osmy letech.
  8. Arim

    Nove modely Seiko 2014-18

    Aha aha, tak tím by to mohlo být, mě jen šlo o to, abych po koupi nezjistil že kdybych tu dvojku přitlačil, tak jsem mohl mít, Já nevím, lepší motor, nebo tak.
  9. Arim

    Nove modely Seiko 2014-18

    Ahoj, moc se omlouvám jestli to sem nepatří. Jsem starý nuzný Casiák, nějakou dobu to tu okukuju a zjistil jsem, že si musím pořídit jedny z nejlevnějších Seiko hodinek. Protože se živím manuální prací (kameničinou) a do dnešního dne jsem si netroufl nosit jiné než G shocky. Mám jich několikery, všechny solární a radiově řízený. Teď bych moc chtěl SEIKO PROSPEX DIVERS CHRONOGRAPH jako takovou vstupenku k ,,hodinkám" chápu že, když vidím některý obrázky tady ve vlákně, tak leckomu vyloudím úsměv na tváři. ale nemůžu se dopátrat rozdílu mezi modely SSC015P1 a SSC779P1 popisem by měli být stejný, jak to tedy je? https://www.chrono24.cz/seiko/seiko-ssc015p1-divers-solar-chronograph-silver-black--id22566910.htm https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Prospex/Seiko-Prospex-Divers-Chronograph
×
×
  • Vytvořit...