Přejít na obsah

JakubKa77

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

241 zobrazení profilu

JakubKa77's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Paráda. Hlavně ať dál slouží. Trouba není vlastně vůbec složitý přístroj. Dokud se nepokazí řídící panel, tak je výměna dílu jednoduchá a celkem i levná záležitost.
  2. Dnes úspěšně vyměněna spodní topné těleso u staré trouby. Bejt to moje trouba tak měním troubu (bohužel deska také ještě s panelem na troubě, takže by to byla komplet výměna). Pokud jsi šikovný a nebojíš se zašpinit není to nic těžkého. Práce na cca hodinu. Topné těleso stálo kolem 400 korun.
  3. Foto zadní strany krabice. Dovnitř se toho moc nevleze.
  4. My máme v nájemním bytě, který směřuje na jih a do bytu tak paří přes 6 oken slunce celý den, mobilní klimatizaci. Hadici na vyvedení horkého vzduchu z okna, na kterém mám přidělaný těsnící “rukáv”, aby se vzduch nevracel do bytu. Není to ideální, ale udrží to v tomto bytě snesitelnou teplotu. Samozřejmě jakmile jsou takové tropy, tak ideálně zapnout hned dopoledne jakmile venku páří slunce a je teplo. A nechat běžet na nastavenou teplotu až do večera. Velká nevýhoda, kromě dalších, oproti split klimě je hlučnost v bytě. Plus jsem letos nalepil na okna protisluneční fólii a myslím, že oproti loňsku taky pomohla.
  5. Používám doma v Nivoně také Brita Aquagusto a musím říct, že při pohledu na průhlednou nádržku na vodu bez usazenin a zaschlých kapek bych řekl, že funguje. Zvlášť při porovnání nádržky kávovaru rodičů a bráchy. Byla mi doporučena přímo majitelem pražírny, který ji používá ve svých mnoha kávovarech a nedá na ni dopustit. Změnu chuti kávy nedokážu úplně posoudit. Mě káva buď chutná nebo ne, nejsem až takový expert. Ale když to používá člověk, který kávě rozumí a je to jeho život, tak asi to nebude špatné.
  6. Stalo se čeho jsem se bál, že zaprší a místo zajímavého závodění na vodě bude závod za safety carem. Docela se divím, že v dnešní době kdy máme všichni radarové snímky dešťových srážek téměř on-line v telefonu, tak týmy s mnoha milionovým rozpočtem neumí včas stáhnout auto do boxu a vyměnit pneu do mokra.
  7. Koukám na to taky a ta změna s řazením je nesmyslná. Ale jinak zatím závod OK, snad sprchne a nenapadne je jet za safety carem ať je vidět nějaká akce.
  8. Je pěkné mít na výběr jak a s kým si vypít kávu.
  9. Synovce (6 a 7) baví Crash Bandicoot a Ratchet & Clank - všechny díly, včetně těch nejnovějších. K tomu doporučuji super remaster Crash Team Racing. Kromě synovců tyhle hry zabavily i mě.
  10. Souhlasím. Po delší době film, který sice nebude kandidovat na cenu akademie, ale člověk si ho užil, občas se zasmál a hlavně viděl pořádnou akci bez zábran. Připomnělo mi to https://www.csfd.cz/film/773467-nikdo/prehled/ A vlastně od tohoto filmu je to jeden z mála filmů, který rád doporučím kamarádům a známým.
  11. Aspoň nějaká radost při tankování, když o ceně se to říct nedá.
  12. JakubKa77

    Seiko SKX 007/009

    Čau všichni, mám nově SKX007 a jsou to mé první hodinky se šroubovací korunkou. Otázka zní, jak moc korunku utahovat? Na krev nebo jen s citem, jde mi i o to když budu utahovat s citem jak je na tom těsnění korunky při případném plavání? Je to blbuvzdorné? A nebo naopak můžu poničit například závity tím, že budu utahovat moc? Díky za tipy a vaše zkušenosti. Kuba
  13. Super a rychlá komunikace, vyfocení dalších fotek na vyžádání. Zaslání v pořádku, včetně pečlivého zabalení. Vše super, tedy doporučuji. A díky za parádní hodinky, budu je hýčkat.
  14. Vše v naprostém pořádku. Rychlá reakce a domluva během 2 hodin. Včetně vyzvednutí. Díky.
×
×
  • Vytvořit...