Přejít na obsah

Pípa

Členové
  • Příspěvky

    21
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Tissot

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Pípa's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Hm. Tak nevím. Máš úplně stejný potíže jaký jsem měl já před aktualizací. V mém případě to ta aktualizace vyřešila.
  2. Už jsem to tu sem před pár dny psal. Rok a půl (co mám hodinky) jsem s aplikací bojoval. Nejdůležitější pro mě je, aby fungovalo oznámení příchozího volání a notifikace zpráv z některých (mnou zvolených) chatovacích aplikací. Po poslední aktualizaci aplikace a firmware telefonu se konečně můžu na ta oznámení a propojení hodinek s telefonem spolehnout. Notifikace fungují skvěle. Než to začalo spolehlivě fungovat, tak mě to taky hodně potrápilo. Pak jsem přišel na to, jak to nastavit. V aplikaci "More" - "Phone Permissions" - dát povolení všemu. Od té doby, což je vlastně od aktualizace apky i firmware hodinek jsem po roce a půl konečně spokojenej.
  3. Ahoj. Je to tato aplikace: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tissotwatches.smartwatch.solar
  4. Naopak, po aktualizaci si moc chválím. Konečně se můžu na propojení hodinek s telefonem spolehnout a notifikace fungují skvěle. Jsem teda na Androidu. Ale s nastavením jsem po aktualizaci taky bojoval. A hodně. Pak jsem v aplikaci "More" - "Phone Permissions" - dal povolení všemu. Od té doby, což je vlastně od aktualizace apky i firmware hodinek jsem po roce a půl konečně spokojenej.
  5. Jsem ze severovýchodu Čech, jel jsem si pro ně do Polska. Jestli jsi z ČB, tak si zajeď do Rakous.
  6. Máš pravdu. Občas (když je zima) se mi stane, že se mi hodinky na zápěstí protočí. To zkrácení tahu v tom určitě bude hrát roli. Díky a AhóóóJ!!!
  7. Mám taky s titanovým řemínkem a ty vibrace jsou opravdu slabé. Ale i když mám na telefonu vypnutá veškerá oznámení (zvuk, vibrace), tak se mi ještě nestalo, abych zmeškal hovor. Občas nezachytím příchozí zprávu, ale hovory zaznamenávám v pohodě.
  8. Ahoj antitomas. S tím mořem mě to taky zajímá. V létě jsem se válel měsíc v Chorvatsku, ale neměl jsem odvahu si nechat hodinky na ruce. Nemám obavu, že by snad do nich nateklo, ale dost se tu (a i na fb) řeší odlupování svítící vrstvy na lunetce. Pokud se nepletu, tak i Ty jsi to řešil. Nebo to je blbost? Říkám si, že právě ta slaná voda by tomu odlupování mohla pomoct. Pokud jsem úplně mimo s mým odlupovacím stihomamem, tak budu jenom rád, když mi to někdo vyvrátí. Jinak jsem z nich úplně vyvátej. Mám je od prvního května a pořád mě berou. Za těch 5 a půl měsíce jsem je nabijel jenom když jsem je v tom květnu přivezl domů. Fakt skvělá hračka.
  9. Je to možný. Dává to smysl.
  10. Aha. Takto to vypadá, že hodinky nemají GPS modul. Moc děkuju za info. AhóóóJ!!!
  11. Jasně rozumím vám pánové. Jenom jeden začínáte větu: "podle mě" a druhý "vypadá to". Z těchto slov není jasný, jestli hodinky zaznamenávají trasu i bez telefonu, nebo ne. Úplně nejjednodušší test by byl, nechat telefon doma, na hodinkách zapnout záznam aktivity a jít se projít. Poté hodinky připojit k telefonu a bylo by vše jasné. Bohužel tento test nemohu udělat já, protože jsem Androiďák a nás se (doufám jenom prozatím) tahle vychytávka netýká. Ale i tak díky za odpověď. AhóóóJ!!!
  12. Ještě prosím jedna otázka. Ty hodinky zaznamenávají trasu samy, nebo potřebují být při záznamu propojeny s telefonem? Zkrátka, když necháš telefon doma a vydáš se na tůru, tak ji hodinky zaznamenají a posléze si tu trasu můžeš na telefonu zobrazit na mapě i s detailama? Nebo to to takhle nefunguje? Díky za odpověď. AhóóóJ!!!
  13. Skvělá zpráva. Tak snad to bude brzo i pro Androiďáky. Diky za info.
  14. Tak jsem se dočkal. Od soboty je vlastním. Jsem happy a spokojen turbomoc. Teda jedna věc mě zklamala, ale to nemohl nikdo tušit. A navíc málokoho bude můj problém zajímat. Jsem bubeník, hraju skoro každý den a s každým úderem na buben hodinky připočítávají krok, jako kdybych chodil. Takže údaj o denní aktivitě je hrubě mimo mísu . Jinak jsem si je nechal poslat od polské firmy (https://wkruk.pl/) do města Jelenia Gora a tam jsem si pro ně zajel. Uvedená cena byla 5 400 Zl. Prodavačky byly super. Poradily mi, abych si stáhnul jejich aplikaci a díky tomu jsem konečně zaplatil 5 130 Zl. Děkuji všem za rady a příspěvky. AhóóóJ.
  15. On fakt nejde vyměnit řemínek třeba za kovový, nebo naopak? To je divný. Ale asi víš o čem mluvíš.
×
×
  • Vytvořit...