Přejít na obsah

JayT

Členové_50
  • Příspěvky

    52
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

JayT's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Já Ultry 2 kupoval vpodstatě jen kvůli designu .. že to nevypadá jako dětské hodinky jako všechny stejné základní AW
  2. Prodám nenošené Omegy s kalibrem 3861 se všemi doklady. Verze safír. Ref.č. 310.32.42.50.01.002 Cena 165 tisíc Kč.
  3. Ja AOD vypínám. Nepotřebuju, aby mi každej koukal co mám na ruce a ještě se mi rychleji vybíjela baterka.
  4. A jak je to s penezi? Zrovna resim to same - chci prodat Omegy Moonwatche, ale bojim se je nekam poslat a pak cekat, az dotycny potvrdi, ze je obdrzel. Zaroven pri sestavovani inzeratu tam nikde nevidim cenu za postovne a pojisteni.. jak se nastavuje cena za tyhle naklady?
  5. A za kolik se ti povedlo prodat Omegy na Chronu ve srovnani s konkurenci?
  6. Jakym zpusobem to pouzivas? Marketingove rikam, protoze jsem je kvuli tomu kupoval, kdyz vysly, ale pouzil jsem to jen, kdyz jsem to zkousel, ale v realnem provozu nikdy. Vpodstate jsem si na tu funkcionalitu ani za tech par mesicu nevzpomnel. K cemu ty to teda vyuzivas? Ja emaily na ruce nectu..
  7. Já vůbec nepociťuji žádný rozdíl oproti jiným AW. Ano, má to větší display, ale to je tak vše. Marketingová gesta secvaknutí prsty jsem dodnes ani jednou nepoužil..
  8. Hele ja jsem je dokonce dvakrat vratil, proroze jsem nevidel zadnou uzitnou hodnotu, ale protoze jsem nemel zadne “levnejsi” hodinky na bezne noseni a AW7-9 se mi prestaly libit, tak jsem si je nechal kvuli designu. Nosim to kvuli casu, ale jinak je vpodstate nepouzivam..
  9. Taky moc nechápu, že se ptáš na názor a ani to pořádně nenafotíš a ještě z dálky..
  10. Zajímalo by mě, jak je to s koupí od soukromého prodejce přes Chrono24. Co když si vyberu nenošené hodinky, ale dotyčný mi pošle nošené hodinky? Co si pamatuju, tak v případě koupě od soukromého prodejce nebylo možné hodinky vrátit tak jako od firmy. Má s tím někdo zkušenost?
  11. Taky by mě zajímalo, jak toto dopadlo..
  12. JayT

    Chrono24

    To je divný, já naopak vydělal pár tisíc při převodu kurzu přes Revolut. Má někdo zkušenosti s prodejem na Chronu? Někde jsem četl, že spolupracují s podvodníky a když pošlete hodinky, tak o ně přijdete..
  13. Jj, to vim. Jen ne prekvapilo, ze minuly tyden mi jeden developer to gesto ukazoval na jednickach. Vubec nechapu, kde to vzal. Beta verze to snad jeste neumi a on ani nevedel, co je beta
  14. Hele neměl. Nechtěl jsem je kupovat, když tam byl starý chip. Měl jsem klasické. Nicméně i tak přemýšlím tyhle vrátit, protože žádnou extra přidanou hodnotu neregistruju. A to gesto, co to má umět.. neumí..
×
×
  • Vytvořit...