Přejít na obsah

Funkysaurus

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Funkysaurus's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, chtěl bych si obměnit vzhled svých Prim 2 Sport. Jde mi o ručičky, dají se nasadit třeba z jiných primek, které nejsou sporty? Nedaří se mi najít způsob jak to rozpoznat, ručičky mívají číslování u prodejců, ale nenašel jsem jaké číslování jde na prim sport 2. Jde mi o tyto rucicky: Odkaz na ručičky Popřípadě můžete mi prosim poradit jiné, měly by být barvy mědi +/- . Na IG jsem takové úpravy viděl ale ručičky našel jen tyto. Diky.
  2. Děkuji za info. Nakonec bude tak hodný uživatel Honza.manta a podívá se mi na ně.
  3. Moc děkuji za radu i snahu, ale po tom, co jsem je poničil jen při vyhýbání, jsem se rozhodl, že zkusím napsat do prosteprim.cz. Z hodinky365 v Ostravě už mi odepsali, že by se na to musel jejich hodinář podívat, tak to mám zatím jako záložní možnost. Uvidím, co mi odepíši. Sám bych si na to netroufl, to bych musel najít někde anti-blbovský návod, jak na to.
  4. No, vypruzoval jsem, vypruzoval jsem až jedna praskla a hodinky už nejdou ani natáhnout. Co se dá dělat, ne vždy se práce zadaří. I tak děkuju za radu, ať se alespoň vám daří.
  5. Ahoj, děkuji za radu. Je myšleno toto? Zkusil jsem, bohužel nepomohlo. Zkusil jsem i chytit strojek do prstů, přitlačil a zatřásl a rachta i přesto.
  6. Ahoj, nedávno jsem si pořídit z druhé ruky hodinky Prim sport 2. Na pohled mi přijdou v pěkném stavu, natažené vydrží více než 24hod, ale při pohybu v nich něco "šterchá", jako by bylo vevnitř něco uvolněné. Nebo je to normální stav? (Nemohu moc posoudit, do teď jsem nosil jen bateriové). Pokud by to bylo špatně, nevíte prosím o někom z Ostravy, Frýdku-Místku a blízkého okolí, kdo by se na to mohl podívat? Děkuji za odpověď, chápu, že dotaz bude hloupý, v hodinkách se nevyznám, ale sporty se mi vždy líbily a nedávno jsem je ve slabé chvilce, bez velkého průzkumu pořídil.
×
×
  • Vytvořit...