Přejít na obsah

callmelater

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

callmelater's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Byl, kde nemel byt. Tak si ho vsimli. Po vykazani ho tam zase nasli. Cili ho prolustrovali, zjistili, ze ma ZP. A prisla otazka, jestli nema nejakou zbran u sebe a borec se prasknul, ze jo - v batohu. A co se tyce zasobniku, nemusi byt prazdny, staci, ze je mimo zbran. Zasobnik muze byt ve zbrani, ale prazdny=drzeni.
  2. callmelater

    Sinn U1

    Bez te cervene ztratily celkem citelne koule
  3. Pritom by mi ke stesti stacily obyc hranate gecka s tim novym displejem. Jelikoz nosim i mechaniky, tak nepotrebuju "chytre fce". Ty mam v naramku.
  4. Dorazily nekdy minuly tyden. Krabicka lepsi jak predchozi drevena (to byla ostuda). Lumi super, presnost taky. Nelibi se mi ukonceni tahu u pouzdra, takze jsem tah pouzil z predchozi generace. Spona funguje docela dobre,ale ma vetsi vule, nez bych rad. Zacina se mi u 10min indexu odlepovat vlozka lunety, na tom samem miste je nozka olestena na hrane, kde by nemela byt. Takze za me zatim rozpacite zkusenosti oproti predchozim hodinkam, co jsem mel od nich. Lunetu uz resim s vyrobcem. Cifernik bomba, nasazeni rucek vyborne. Jako delnik paradni hodinky.
×
×
  • Vytvořit...