Přejít na obsah

OnOff

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    IWC, Fortis, Hamilton

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

OnOff's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Prosim a co je to za model přesně?Nemůžu to nějak najít....Díky
  2. Díky! Pak přidám nějaké foto. Zatím musím říct, že velikost není vůbec na hraně, jak jsem se trochu obával. Naopak. Zpracování atd. mně přijde výborné. Ještě mám v plánu dokoupit kožený řemen, ale klasický neintegrovaný. Tak nějak si to nedokážu představit, protože na tomto modelu jsem snad na žádnou fotku ani nenarazil. Nemáte někdo nějakou pro zajímavost??
  3. Tak už jsou doma Nakonec jsem po dlouhém přemýšlení vzal černé....
  4. Super. Děkuju moc za rozepsání a postřehy. To je právě to, co jsem potřeboval a co jsem si i představoval. Názory jiných, postřehy apod. Ono nejhorší věc je ta, že jsem si připadal, že mám fakt jasno, ale před vlastním nákupem mě pořád nutí přemýšlet zda ty nebo ony. Celkově mám snad načteno a zjištěno vše, tedy v rámci aeromasteru. Přemýšlím, že to ještě nechám chvilku v hlavě uležet a pak je vemu. Uvidím jestli nedojde ke změně, ale zatím jsem nakloněn spíše pro verzi OR.
  5. Já se zblázním prej minu Hele neber to tak, že řeším hlavně výhled nošení k obleku. To vůbec ne a spíš mi šlo o názor. Samozřejmě že mě napadly i jiné varianty a čistě oblekovky třeba časem. Teď chci hodinky, které prostě budu nosit pořád a které vezmu i občas k tomu kvádru no (pokud by to nebylo zásadně mimo). Velikost mně tak nějak nevadí. Stejně chci chronography - v tom mám jasno a tam si myslím, že si velikostně stejně zásadně nějak nepomůžu, tedy v dané cenové hladině. Od německé produkce jsem ustoupil a pak mě oslovuje hlavně Hamilton, ale model který jsem měl v hledáčku dlouho a stále se mi líbí je už dost retro.
  6. Lhal bych, kdybych řekl, že to byla čistá náhoda, ale k Old radium jsi mě přivedl právě ty. Všimnul jsem si jich poprvé zde na fóru u tebe. Chronomag navštěvuji jako neregistrovaný už spoustu let. Ta myšlenka - po dlouhé době pořídit lepší hodinky je ve mně už docela dlouho. No taky jsem měl začátkem roku kulatiny a chtěl bych si po dlouhé době udělat radost. To že rozhoduji pro Fortisky není náhoda - mam pro tu značku slabost a je mi zkrátka sympaticka nejen historií, ale právě i tím designem apod. Měl jsem z počátku v hledáčku samozřejmě spousty jiných značek a modelů, ale už je to myslim definitivní. Nevím kam mě to posune dál - třeba ano, ale teď nad tím nehodlám přemýšlet a ještě např. čekat, vybírat a třeba i došetřit na dražší hodinky. Někdo zde zmiňoval, že tato značka už není co bývala, ale mně designem a poměrem cena/výkon přijde v pohodě a moc dobře ani nevím s čím úplně srovnatelná i s ohledem na slušnou nabídku od prodejce. No a ještě k tomu oblečeni - nemyslel jsem je jako oblekovky, ale jestli by se event. k obleku daly vzít. Většinu času mam rifle, košile a sako. Oblek jen tak 10x do roku na porady a různé akce. Ale na druhou stranu mně přijde, že to řeším možná až moc, když má dnes kde kdo chytrý hodinky a to i třeba k obleku. Takže podle tebe by se nouzově vzít asi daly? Ještě by mě zajímala intenzita a výdrž luminiscence, jestli máš nějak vypozorované? Děkuji za nabídku, ale bydlím v okolí Brna..... Pořád přemýšlím jestli nevzít ty černý, i když se mi Old radium líbí prostě víc. Sakra fakt nechci udělat blbost. Díky!!
  7. Prosím poraďte.Nechci zakládat zvláštní vlákno.Už mě z toho po pravdě trochu hrabe, ale rozhoduju se před nákupem.Chci si koupit Fortisky aeromaster chronograph, ale za boha se nemohu rozhodnout jestli klasicky černý nebo verzi old radium.Mám pocit, ze old radium jsou vice do sportovna a chtěl bych pokud možno co nej univerzály, ale nevim. Od te doby, co jsem na old radium narazil, tak mně prostě učarovaly. Na druhou stranu ty černé mně přijdou vice univerzálnější a třeba i s oblekem více splynou. V obleku se ale pohybuji tak 10 x do roku. Měly by to být hodinky ma každodenní nošení, které bych nosil pořád.Dlouho jsem si žádné nekupoval a po dlouhé době to chce výměnu za stávající quartz Certiny z r. 2008, kdy jsem dokončil školu a chci si udělat radost. Mezi tím jsem měl jen Seiko spirit (6R15) - ty byly výborný, ale někdo mi je ukradnul.Diky za jakékoliv postřehy nebo nasměrování či rady.Fakt mně jde hlava kolem.Ale věřím, že právě zde budu pochopen
×
×
  • Vytvořit...