Přejít na obsah

gulf

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

3 426 zobrazení profilu

gulf's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Letošní dovolená nebyla úplně špatná.Mám zápěstí dvacet cm a tak mě velikost potěšila. Je fakt, že Cvstos jsou už na hraně, ale spíš výškou.Udělal jsem pár rychlých fotek - proto ta kvalita.Dodám noční fotku Blancpainu - to je paráda. Nemůžu se vynadívat. Jel bych opět na dovolenou.
  2. Nestihl jsem dát hodinky do příspěvku ,, Od Ježíška ''. Tak je dám sem. Měl jsem to štěstí, stát se majitelem IWC Big Pilot a zároveň je společně porovnat se Zenith Defy, které se také u mě objevily. Musím říct, že IWC mě naprosto dostaly. Po zkušenostech s TH a Panerai jsem překvapen jak moc působí IWC dokonale / jedná se o můj názor /. Naprostá jasná čitelnost při rychlém pohledu na hodinky. U Zenith Defy je to o dost horší. Perfektní svítivost / Defy nic moc /.Nejdříve mě překvapilo, že u IWC jsou nasvíceny jen pozice 12/3/6/9. Ale při rychlém pohledu v noci, kolik je hodin - perfektní. Nechápu jak jsem tak dlouho mohl žít bez centrální vteřinovky. IWC mají jednu chybu. Pokud se to dá tak nazvat. Nesundavám je skoro vůbec / mimo spaní /. Takže jsou se mnou na motorce, jezdí se mnou se sekačkou. Jen při sekání dříví jsem je sundal, ale chybělo málo. Další hodinky zatím odpočívají a asi dlouho budou. Je to peklo. Nepouštím se do žádných technických věcí. Jen oboje hodinky mají cca stejnou odchylku, která je 2-3 vteřiny za den. Co se týká velikosti. Tak, vždy když jsem viděl IWC za výlohou, zdály se obrovské.Po dvou dnech jsem měl pocit, že jinou velikost nemůžu mít. Defy na nošení nejsou taky špatné. Jen mě překvapilo, že mě na nich pár věcí vadí. Jinak považuji Zenith za skvělou značku. Časem konečně dodám ještě pár fotek těch El Primero. Protože nejsem žádný spisovatel tak končím. / fotky jsou amatérské - tak prosím takto k nim přistupovat / Přeji Všem hezký večer
  3. gulf

    Do sbírky

    Na zkoušku jsem pořídil nový kousek. Zatím spokojenost. Víc fotek dodám později.
  4. gulf

    Panerai Submersible

    Ani jsem na něj nešáhnul. V krabici je ještě pásek na sucháč - asi pro potápění.Nepátral jsem po tom.
  5. gulf

    Panerai Submersible

    Omlouvám se. Jsem velkej počítačovej machr.Pokud teď nebude velikost pro forum dostačujíc,í tak se musím poradit na lampárně.
  6. Zdravím všechny co mají rádi hodinky. Dlouho sleduji toto forum. Až dnes jsem se dostal k tomu abych napsal, že také vlastním hodinky Panerai.Koupil jsem je v roce 2004 / doufám, že si to pamatuji přesně /.Nosím je vždy přes léto.Nikdy jsem neměl žádný problém.Přesnost mě celkem udivuje, protože odchylka je pořád stejná - cca 2 vteřiny za 24 hodin.Je teda fakt, že nejvíc jsem to sledoval první rok.Jediné co chci vyměnit je řemínek. Je už dost popraskaný. Nejsem velký spisovatel.Takže jen takto krátce.
×
×
  • Vytvořit...