Přejít na obsah

Jehlan

Členové_50
  • Příspěvky

    342
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

2 506 zobrazení profilu

Jehlan's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

33

Popularita

  1. Je mi jasné, že ta nekvalitní, stará plesnivá a zatuchlá položka bude po důkladném technologickém obohacení o lecitin a ethylvanilin a palmojádrový tuk distribuována (ve formě čertů, mikulášů, zajíců a vajec) převážně na východní trh za ceny jakostní suroviny.
  2. A Káva bude mít stejný problém. Krize na londýnském trhu s kakaem: Nekvalitní zásoby a cenové výkyvy ovlivňují globální trh | Hrot (hrot24.cz) Takže čaj a sojový suk nebo kokosový kmen
  3. Bral jsem v e-shop (Německo) , placeno paypal, 4 dny. Dopravce nenapsal, že je na cestě a neměl můj telefon (naštěstí jsem byl v garáži) je potřeba to zdůraznit v objednávce. Ten Toilet Water Spray od Knize Koupit online | parfumdreams Nakupoval jsem Reuzel kosmetiku a Echt Kolnisch Wasser a ze zvědavosti jsem přihodil Knize - Ten Toilet Water Spray 30 ml BP: 23.933 Kč* / 1 l Stück: 1 957,33 Kč 718 Kč Je to kolínská. Jemnější a "dražší" verze české CHYPRE kolínská voda - ALPA . Nepůsobí levně a agresivně. Bez citrusů, jen taková uhlazená kolínská vůně papíru a kůže.
  4. V Action mají malý postřikovač za pár korun, kvalitní. Mám 4 ks 2 z Nizozemí 2 kupované v ČR, stejný výrobek. Na různé postřiky abych měl Roundap zvlášť na obou zahradách.
  5. Normálně mi ta videa, které dnes pouštěli v souvislosti s touto zprávou připomněla "Vesničko má středisková"
  6. Není to "plivnutí do ksichtu" je to snaha o ubezpečení obyvatel, že chod státu není narušen. Kontinuita by měla být zachována i přes takto brutální kataklyzma. Věřím, že akt voleb spojený s návštěvou volební místnosti může být příležitostí také k podání zásadních informací voličům o dění v obci o možnostech které mají. Rovnou tam může být přítomný třeba zdravotník a pomoci lidem doplnit léky.
  7. napřed dohledat uskutečněné dražby těch jmen ( např. na "galerie platýz" nebo "obrazy v aukci") kvalitní autoři neustále rostou na ceně.
  8. Ne, už mě to plácání omrzelo. Paradoxně jsem něco vydělal na WBD i INTC , ale teď mám jen pár kusů EL ( 88 průměr)
  9. Přivezla ČP a byl tam doplatek za celní řízení, zatím jdou do sucha a tmy v zipovém sáčku. Až dostanu v zimě chuť začnu "cihlou"
  10. Nádherná práce, skvělá komunikace.
  11. nebo konečně dostat ježka z klece a postavit to Tleskačovo (elektro ?) kolo
  12. Dík za poznámku , mrknu jaké obsahuje dřevo silice. Chci se vyhnout organice, která se uvolňuje.
  13. Připomělo mi to John Dutton vs. Tourists | Yellowstone Season 1 | Paramount Network (youtube.com) Tak se nezlob, že jsem ranil tvůj jemnocit.
×
×
  • Vytvořit...