Přejít na obsah

1190RC8

Členové_50
  • Příspěvky

    95
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Neuvedeno

Návštěvy profilu

4 825 zobrazení profilu

1190RC8's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. S Madmaxx: se dají dělat obchody "na podání ruky". Dnes je to vzácnost. Co se domluvilo, to bezvýhradně platí. Mám hubu od ucha k uchu.. Doporučuji
  2. Souhlasím s Tebou. Nicméně překvapilo mě to a znechutilo..i v mým věku, kdy už bych měl být zvyklej na ledasco..
  3. předjel sem, po pár km zastavil abych si cosi, minul mě, po pár km sem ho zase předjel a on začal s máváním..možná mi hrozil..? byl daleko na 690ccm jednoválci. kdyby to byl aspoň "lunetik", jako všichni normální borci, to bysme si možná rozuměli..
  4. Jo Dunlop Mutant, měl jsem je na "zimu", ale nic sem na nich nenajezdil. Tak se v tomto počasí, měkule, při hranách žuchlají. Ale potřebuju je dojet. Ty třásně, se jim třepaly tak leda od vibrací.. Já sem si zkusil s jakýmsi pošukem na HD Dyna Glide..? Na cca 10 km jsem ho musel dvakrát předjet, jak z toho rychlostí málem padal.. Asi se trochu lekl, protože měl na plný pecky puštěnej jakejsi kolotočářskej přehrávač, zpětný zrcátka téměř žádný. Mával, mával, měl jsem za to, že něco potřebuje, tak sem mu zastavil, počkal.. No to sem si vyslechl, "proč ho předjíždím", "proč že nejezdím normálně" a těch "debilů" co padlo.. To zpříjemní odpoledne.
  5. jezdit je snad lepší mimo víkend? motorkovejch lidí na silnicích hrozně přibylo, mezi nima mrak jitrnic, co neví, co s tím..zvlášť na 330kilovejch motorkách. a kolařů o víkendu co je, a "víkendových" řidičů aut..to snad raději jezdit okruhy..? )
  6. HQ super!! Jezdil jsem HQ TE 300 r. 2016 v enduru, ale zasypali nám lom Slezl jsem z litrů, proto SMC R, kubatura, homolg. Za posledních 5 let mám 1/2 ročního nájezdu z Masecu, Mýto jsem zkoušel, ale na litru je to trápení - furt - jedna, dva a dolů.. Otevírají v Mýtě volný jízdy pro SM komplet okruh? Vč blátivé části se skokama?
  7. Supermoto..!! Neřádíte někdo v Brně a okolí? KTM 690 SMC R 2017, jeden z posledních kusů - emise LC4 Poladěno - brzdič Brembo M50, přední brzdová pumpa Brembo RCS 15, svody a výfuk RP Tuning, otevřené sání, mapy na Akrapa, vypnuté ABS a spousta drobností..
  8. Seriózní, korektní, v pohodě...
  9. 1190RC8

    Oris Chronoris

    Má nějaký smysl oranžový pruh mezi 12 a 9 hodinovou pozicí? Účel? Jen ze zvědavosti... Měly to i starší varianty. K čemu?
  10. pošlete mi někdo návod..? smutně koukám
  11. UHUPOR mám to vyzkoušené na řadě plastů - kontaktní lepidlo (nikoli vteřinové - pro znalce) anebo cokoli speielnějšího v řadě UHU
  12. spravoval jsi tu khaki lunetu? podařilo se?
  13. mám taky dýnko ad 1. Není rozdíl v dýnku a ciferníku Evropa/USA..? USA verze - aspoň na ofic stránkách Hamiltonu, kde se Hamitlon táří jako "tradice USA", nemá na ciferníku na šestce SwissMade...jakože se za to asi stydí? k tomu by mi sedělo to dýnko se stopama a rybičkou..? mno...i když shora psal někdo o bílech cifernících? nepletu se? a ten někdo má dýnko Ad1 ale ciferník bez označení SwisMade..? že jo? takže sem tomu asi moc nepomohl.?
  14. no přes ty iluze o přesnosti...např v ČR není požné zaměřit ani do KN zapsat parcelu pod 1 m čtvereční. a pokud jste ochotni obchodovat nemovitostmi s důvěrou v to, že je to zaregistrované jako web ve Skotsku..? tak ste pasty větší než sem doufal...vím, že nekupujme byt nebo pole...ale...tohle má stenou kvalitu, jde o nemovitost, byť by mělo jít jen o "malou" stopu...párky za 20 kč kilo, který vydrží 30 dní v pokojové teplotě, v takové rovině je kvalita tohoto obchodu
×
×
  • Vytvořit...