Přejít na obsah

Murphy97

Členové_50
  • Příspěvky

    6 383
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Murphy97

  1. Az se priste narodim, chci byt pes u nas
  2. neboj, nic jineho nedelame Kdyz maji naladu (ano, asi to mely byt puvodne kocky, jak jsou palicate), jsou to fakt mazlove, hlavne ta nejmladsi - vyrustala bez maminky, tak ji to vynahrazujeme
  3. ..ne, ale kazdy vecer shanim dve kresla/zidle, at si mame s pani kam vlezt
  4. O domaci pohode by mohly nase aristokratky vypravet cele dny
  5. Mozna by mistni bajkery zajimalo proc? Jinak je to jen fotka motorky…
  6. ..no, to ja minulou sobotu ztratil multifokalni bryle se zatmavovacimi UV skly v obrouckach Ray Ban - jednak to tedy boli financne, ale horsi je, ze mi jako trochu chybi a nove nejsou hned
  7. Marceli, tech 200km bude i s tou 900 baterkou hodne "papirovych", myslim... Jestli na to nejak nespechas, ja bych chvilku hledal, cetl, porovnaval, ujasnil si "jak a kde" budu kolo pouzivat a hlavne navstivil nejakeho specializovaneho prodejce. Zrovna vcera jsem stravil par hodin tady https://www.akumo.cz a tim, ze jsou fakt specialka, maji toho mraky skladem, tak jsem nemel pocit, ze mi neco "tlaci", ale ze fakt vybirame podle mych realnych pozadavku/potreb (a to jsem jeste nevybral ). Samozrejmosti je, ze jsem si tam vcera nekolik kol projel na testovaci trati..
  8. Tak zastreseni od Alupa je od dnesniho dne nad bazenem. Diky jeste jednou, mohu take doporucit!
  9. Tak ja tady prihodim trochu toho drivi do lesa, zase.. Druhy hodinkovy obchod s Jardou, opet na jednicku podtrzenou. Komunikace, pristup, ochota, proste super. Navic si Jarda ochotne najde cas na konzultaci a radu, proste radost! Diky moc a at se ti dari!
  10. 15 let se tady poflakuju a jeste jsem nikdy nemel becka. Tak uz je mam!
  11. Parada, sny se maji plnit! Gratuluji a at slouzi!
  12. Nehodinkova drobnost (byt se k hodinkam vaze ), nicmene vse na jednicku s hvezdickou! Rychlost, komunikace, osobni setkani a kratky pokec - diky, Honzo, kdykoliv priste rad!
  13. Tak asi i Ty chapes, ze jsem narazel na urcity "patriotismus" ve vazbe na vice nez sedmdesatiletou historii tecek. Stejne tak to treba dnes citi volvisti.. Nic vic, nic min. A kdo ti ma co vsechno polibit? To uz fakt nechavam plne na Tobe . Vubec nesoudim, to si necham az na moment, kdy to auto tady bude.. A ano, spolehlivost (predevsim pate generace s bi-turby) je minimalne diskutabilni. U me 6.1 jsem nemel za tri a pul roku jediny naznak problemu.. Tak to je za me vse a at vam vse bez ohledu na znacku/model paradne jezdi!
  14. @mAra_ super, Maro! Jak ho prijala?
×
×
  • Vytvořit...