Přejít na obsah

rich

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

rich's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak jsem si dneska vyzvedl opravené hodinky. Prostě paráda. p. Frýdl je nepřekonatelný. Ještě jednou všem, kdo mi ho doporučili moc dík.
  2. Tak jsem byl dneska u p. Frýdla a zkusí mi to opravit s jinými tlačítky. Za 3 týdny uvidím jestli se mu to povedlo.
  3. Tak jsem se nakonec dostal na jedinou autorizovanou opravnu SECTORů u nás. Je v Říčanech, firma FAST a bohužel ty moje už jsou dost staré a ten náhradní díl už na ně není. takže mám smůlu.
  4. Díky za odkaz, mezitím jsem našel jak p. Frýdla, tak i odkaz na p. Wilda
  5. Díky, už jsem to našel. Je na Sokolovské.
  6. Díky za tip, hledám, ale zatím bez výsledku.
  7. Bohužel ztratil. Mám je na ruce stále, sundávám je jenom na noc a tak se mnou už hodně zažily. Takže by si po těch letech zasloužily nějakou repasi. Přestože mi u nich měnili několikrát baterky bez tlakového uzavření, tak i po těch letech stále těsní i při plavání a šnorchlování. Jsou zkrátka absolutně spolehlivé a nerad bych je měnil. Jenom z nouze, ale doufám, že najdu opravnu, kde mi je opraví.
  8. Díky, ptal jsem se v prodejně, tam mi dali číslo na nějakého p. Spurného a ten mi řekl, že je neopravují. Tak jsem zkusil ještě mail přímo na Klenoty. Tak uvidím, co se stane.
  9. Díky, posílám několik fotek. Nejsou nejlepší, ale můj foťák jsem půjčil a vrátí se mi až za týden. Tenhle není nic moc.
  10. Podařilo se mi někde ztratit nebo ulomit tlačítko na stopky u hodinek SECTOR. Zatím marně hledám opravnu, která dělá SECTORY. Nevíte o nějaké? Je mi jedno kde to v republice je, často cestuju. Ty hodinky už mám dlouho a nerad bych o ně přišel kvůli takové maličkosti.
  11. Nevíte někdo o nějaké opravně na sectory? Upadlo mi tlačítko na stopky a nevím, kdo by mi to opravil. Je tam napsáno ADV 5500, ale nevím jestli je to typ. Nejsem v tom žádný odborník, ale mám je už dlouho a nerad bych o ně přišel, kdyby to opravoval nějaký patlal. Díky za pomoc.
×
×
  • Vytvořit...