Přejít na obsah

JackalJackal

Členové
  • Příspěvky

    27
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli JackalJackal

  • Datum narození 13.6.1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    301328094

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Děčín
  • Fanoušek značky
    Počítače, HW, SW, telefony a krásné ženy

Návštěvy profilu

1 817 zobrazení profilu

JackalJackal's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nekoukejte na poškrábané sklíčko, po 8 letech není divu, ale jak jsem psal, pouze vyleštěný pásek. Při nákupu hodinek byl titan matný, teď je časem vyleštěný, ale ne poškrábaný. :-)
  2. Byl jsem u synovce, kterému jsem daroval mé bývalé titanové Festiny a rád postnu fotky několik let starých Festin, kde opravdu je jen vyleštěný pásek, ale jinak jsou velmi zachovalé. Jen co mi to pošle fotky s foťáku, je to tady. Počkejte. :-) Edit: nerozumíme si !! Neříkám, že ocel smrdí, ale proti titanu je cí*** železo jako třeba klíče, titan je bez čehokoliv. Necháme to být, je to jedno. :-)
  3. Snow: Jsem zpět. nebyl jsem tu pár hodin, ale první co mě napadlo, jestli myslíš co je tvůj avatar, tak mě napadlo Pulp Fiction, jak si dáma pudruje noc u Zajíčka na toaletě. Teď čtu, že to byla chyba.
  4. Jóóó, ten řízek je k sežrání !! :thumbsup_anim:
  5. Já tě v tom nenechám. Má pracovní název " broskvička "
  6. Snow: by máš naprosto nádherný kaktus, ale já ten svůj radši stáhnu i když nerad. :-(
  7. Ty ho nevidíš ?? Edit: OK, rád si ho nechám.
  8. Radimk: jasně, to je v pohodě, každý máme jiný nos a každému voní něco jiného, já jsem to napsal, tak jak mě to napadlo, prostě tam rozdíl cítím.
  9. Well: při nákupu titanových Festin, jsem měl titan pěkně matný, zhruba po 8 letech denního používání se skoro leskl.
  10. Radimk: pro mě má ocel, železo specifický zápach. Titan je čistý a bez jakéhokoliv zápachu. Nedělej ze mě čuníka, přinesl jsem si nové hodinky z krámu a májí závan ocele. Jestli se ti podaří dát vedle sebe hodinky z titanu a z oceli, tak počuchej a budeš vědět očem tu píši. " prostě železo "voní" jako železo... " titan nevoní a ani nesmrdí, je prostě sproštěn těchto malých malicherností !! Edit: neporovnával jsem odér kůže a železa, ale ocele a titanu.
  11. Klucí, já v nastavení nový avatar mám, ale v postech mám ten předešlý. Někde je chyba, ještě to budu zkoušet. Edit: tak ctrl+r funguje, mnohokrát děkuji.
  12. Mám naprosto nádherný avatar, ale ten se asi nesmí i když jste psali, že je to má věc co mám za avatar. Nebudu provokovat, nechám si ten poslední a pročtu trochu pravidla. Edit: že mi pomůžete, dal jsem smazat starý avatar a nahrál nový, ale objevuje se ten předešlý, co dělám špatně. Předtím jsem změnil v pohodě ?
  13. Snow: jestli se ti zdálo stupidní to, že jsem chtěl trošku odvést debatu od Vašich nesmyslů, co jste psali....., tak je opravdu tvoje věc, že jsi nepochopil. Stupidní byla Vaše debata a teď i moje s tebou, sorry. Edit: omlouvám se, to jsem přehnal.
  14. Snow: koukám, že duchaplno nekončí ? Jen jsem chtěl rozlousknout Vaší duchaplnou konverzaci, no nepovedlo se, co se dá dělat. :-( kibi: ne, to opravdu nejsem já, ale je hezká, nebo ne, dám jinou ?? :-)
×
×
  • Vytvořit...