Přejít na obsah

quadzilla76

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Omega

quadzilla76's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. To je paráda, gratuluji! Každopádně to jsou muka, musím je mít, asi rozbiju prasátko :-)
  2. Eposy se mě ohromně líbí a tyhle jsou parádní! Navíc super cena. Fakt nádhera.
  3. Díky všem. Co se týká detailů pak jsou skutečně nenošené = nové, což je v podstatě protimluv vzhledem k jejich věku. S tím souvisí i moje aktuální obsese, protože je nechci nosit, aby náhodou nedošly k úhoně. Podle čísla jsem vykutal, že by (bez záruky) mohly být z roku 1968 a protože mě docela zajímá co mají za sebou, tak jsem do Omegy poslal dotaz, tuž jsem zvědav co (a zda) mi odpoví. Jen doufám, že Švajci vládnou anglicky Průměr pouzdra je opravdu 34 mm.
  4. Tak se také pochválím, po delším váhání jsem si pořídil klasiku od Omegy a fakt se mi líbí. Aby měla dušička klid, tak jsem si na ně nechal vypracovat posudek a něco málo z něj: Omega Seamaster De Ville, zapouzdřené ve zlaceném pouzdře, vodotěsném, originál sklo, korunka a v původní adjustáži. Číslo pouzdra 135.020 SP. Strojek originál Omega kal. 601, číslo strojku 26648208. Strojek se Švýcarským kotvovým krokem, soukolí uloženo v kamenech. Stáří 40 roků. Tak se taky podívejte... PS: Omlouvám se za umělecké zpracování fotek, ale jsem fotografický antitalent
  5. Tak jsem se po dlouhé době koukl na Aukro a narazil jsem na tohle. http://www.aukro.cz/item798962853_luxusni_...s_code_red.html Víte o té značce něco? Vzhledem k tomu, že to valí ve velkém expert, který se tituluje jako oficiální zástupce pro Calvaneo pro ČR a SR tak v tom čichám nějakou čertovinu.
×
×
  • Vytvořit...