Přejít na obsah

relativ

Členové_50
  • Příspěvky

    740
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele relativ

  1. Kúp si nejaké s priehľadným dýnkom, tie Seiká asi nemajú.
  2. U mňa detto, už je na ceste z Paríža. Ale najprv som si vyskúšal ich vzorky. U ženy vyhral Santal Austral, u mňa Falcon Leather a Crystal Saffron. Na Leather som nemal odvahu a aj výdržou vyhral CS. Najlepšia pre dámy je zas French Flower za ňou Neroli Oranger. Asi tak.
  3. Na doplnenie: Tento model je vyroben v limitované edici v počtu 1000 kusů pro celý svět. Počítat lze také s odolností proti nárazu o síle 5000 Gs, což odpovídá pádu hodinek až z jednoho metru bez poškození strojku.
  4. Ani neviem prečo ich nenosím...
  5. Predám za kamaráta: Ball Trainmaster Standard Time 135 Anniversary Limited Edition NM3288D-SJ-WHks. Hodinky kupované v jan 2023, 2x na ruke vyskúšané, prakticky nové. Iskra zatiaľ nepreskočila, preto cena 1360 eur, alebo zodpovedajúce Kč. Komplet balenie. Fotené amatérsky, ale na dole uvedenej stránke je veľa krásnych záberov. Parametre: Vodotěsnost 50 m Hmotnost 130 g Pohon Automatický RR1101 Přesnost chodu v sekundách ±15 s / den Rezerva chodu 42 hodin Rozměr pouzdra 40 mm Výška pouzdra 10,3 mm Tvar pouzdra Kulaté Materiál pouzdra Ušlechtilá ocel Materiál sklíčka Safírové - antireflexní Záruka 5 roků Luminiscence Tritiová luminiscence H3 na ručkách a indexech Kupované https://www.helveti.cz/ball-trainmaster-standard-time-135-anniversary-limited-edition-nm3288d-sj-wh
  6. Nie, origo som mal len sivé. Pridávam jedno foto - mal som ich na skúšku.
  7. Ja som mal na keramikách toto:
  8. Až teraz som objavil toto vlákno, je rozhodnuté, gratulujem. Ja som vsadil na:
×
×
  • Vytvořit...