Přejít na obsah

Norrona

Členové
  • Příspěvky

    44
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Norrona

  1. Teď už Archimede na modelu Outdoor tvrzený tah nenabízí. Netvrzený tah/spona nereziví- pravidelně plavu. Bohužel je nyní zase choulostivý na otěr a je na něm hned vše vidět. Samotné pouzdro hodinek OK = bez jediného škrábanečku.
  2. Jak staré a jak nošené jsou?? z fotky to vypadá, že už mají něco za sebou....
  3. ....v Opave s velkym napisem Helveti na boku....starsi MPV typu Mazda nebo Toyota. Asi tu ma Helveti nekde hnizdo :-)....minuly tyden vecer v nemocnicni lekarne
  4. Fortis -30% v QuickTime Ostrava - Avion Ale uz tam nejaky ten patek lezi.
  5. To si fakt kupujete hodinky které máte strach nosit ? Pokud tedy nejde primárně o investici do budoucna....tak je to jako koupit si krásné auto, které budu okukovat v garáži.
  6. ty od Timefactors vypadaji dobre Skoda ze i minutova rucicka tak nejak zvlastne poskakuje. Na videu to jde videt v case 1:16
  7. Opava je mrtvá :-/ Tady u nás je to spíš..Co jste kde neviděli. Za několik měsíců koukání vše jen Q&Q, MPM, chytré náramky nebo "fashion" hodinky typu velké lesklé chrona. Prostě nic.
  8. Skvělý Michael Douglas ve Volném pádu a hodinky Lorus......."snídaně podáváme do 11:30" :-)
  9. To je 100% nejaky troll z tohoto fora. :-)
  10. To fakt nevim :-) Vycházím jen z jejich popisu na webu, kde uvádějí tritiove indexy.
  11. https://www.orfina.ch/produkte/uhrenschmiede-swiss-royal-navy/
  12. @bandicoot Na co cekat? To je aspon pristup. Zadne sr*ni s mladou pani. Prijit, nahodit vseobecny dotaz na hodinky za 50k a po 30min a 3 tipech na hodinky byt rozhodnut zatimco ostatni lezi mesice na netu hledanim zlateho telete :-D
  13. Uz se tesim na fotky v chlubcim vlakne Kazdopadne pokud se clovek odprosti od ceny tak hodinky to jsou krasne. Trosku mi podle fotek nesedi ta zvlastne vroubkovana luneta, ale pokud bych je nasel za 2 mesice pod stromkem urcite bych se pres to prenesl :-D No ale zpatky na zem. Mit 50k volnych na koupi hodinek, volba by byla urcite jina.
  14. @Pavel K. To neni ani tak tou fotkou jako samotnym mistem, ktere je nadherne samo o sobe. Tedy pokud je hezky, pac tam furt chcije Akorat diky mraku ktery se odrazi na cifru vypadaji hodinky trochu jako zaparene
  15. Mozna to pomotali na ihned.cz, pac na Tvem odkazu pisou aspon co jsem pochopil, ze budou celkem 4 druhy hodinek pro OH. PRIM CZECH TEAM PRIM CZECH TEAM II PRIM IGEN 45 PRIM Diplomat 40 takze treba tu cenu 18k za kus novinari jen zprumerovali
  16. viz Ihned.cz ZDE Za 18k - uvnitr svycarsky quartz. Libi? edit:prosim o presunuti do prislusneho vlakna s hodinkama Prim. Tady je to omylem. Omlouvam se.
  17. Teda "vyzyvatel" hodinek Panerai Graham Swordfish Booster je pekne zverstvo. no a c.2 taky zadna slava.
  18. Dnes foto z Lidovek. Moc se v tom nevyznam. Neco od Omegy? Nebo Rolex? Vetsi nahled ZDE.
  19. Moc pekne, ciste hodinky. Zadne serepeticky. Palec nahoru. Skoda jen tech fotek abych mohl vic zavidet
  20. Patek Philippe s japonskym automatem a dalsi znacky. a POZOR kvalitu dokazuje stejna vaha jako je vaha originalu! Fotky jsou taktez opravdove, takze se neni ceho bat.
  21. Vsak pockejte skarohlidi jakou budou mit tyto raritni limitky za par let cenu Mimochodem kolik hodin zrovna ukazuji tyto hodinky? pul treti, pul devate nebo pul desate? Nejak se v tom ztracim.
  22. Takze vcera to skoncilo. Nakonec zabodoval nekdo z Polska na peknych 360 tisicich. Pocitam, ze prodejce je asi spokojeny pokud jeho pozadovane minimum bylo 65k.
  23. Norrona

    Perfektní reklama na IWC

    Co to je na tom poslednim obrazku? nejaky suplik?
×
×
  • Vytvořit...