Přejít na obsah

metallek

Členové_50
  • Příspěvky

    122
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli metallek

  • Datum narození 14.4.1983

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Hodinky všeho druhu , cyklistika

metallek's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. metallek

    Fortis B-42 OC

    V minulosti jsem toto také zaznamenal u B-42 marin master , jak píše Pechino ,je zapotřebí dotáhnout uložení strojku , měl jsem je v záruce a v Nestu provedli po dohodě na počkání :-)
  2. Tak jsem si udělal radost a pořídil jsem Casia GX-56 :-)
  3. Všem moc díky za info - ani nevíte jak jste mi pomohli
  4. Tak to je ona - korunka co mi nedá spát Nakonec jsem ji nedotách úplně na krev ješte bych cca 2 mm mohl a pak myslim že by to bylo na tvrdo .
  5. a teď ještě určit kde má rozvaha hranice
  6. Prosím o radu zde zkušenější a zasvěcené do problematiky týkající se šroubovacích korunek všeobecně . Jak správně dotáhnout korunku ? je mi jasné , že když budu dotahovat na krev nemuselo by to dobře dopadnout je lepší dotahovat na doraz až korunka prostě už dále nepůjde nebo je lepší jí nechat malý prostor cca 1/10 otáčky před totálním zatažením ? Co se poškozuje v případě totálního zatažení a nebo nesprávného dotažení ?
  7. Stydim se za fotky , ale v tom spěchu to líp nešlo o víkendu vyrazim do přírody tak nafotim .
  8. Udělal jsem si konečně radost a pořídil automaty Myslím , že není třeba extra popisovat Pouzdro: 43 mm nerez ocelové Strojek: mechanický strojek ETA 2892.2 Vodotěsnost: 50 ATM ( 500 m ) Omlouvám se za foto - během pár dnů dodám lepší .
  9. Ahoj, myslím , že toto vlákno je jak stvořené pro mě PO dlouhé době jsem se konečně rozhodl pro nákup automatů . Zvolil jsem model VICTORINOX DIVE MASTER 500 MECHA cena necelých a pro mě nemalých 22 tis. Objednal jsem si je v kamenné prodejně a po třech týdnech velkého očekávání mi volala prodavačka ,že hodinky jsou připraveny . :D Radostí jsem si vzal ten den dovolenou a vyrazil pro hodinky . V obchodě jsem si hodinky převzal a jako řádný občan ČR jsem i zaplatil :/. S krabičkou značky victorinox jsem hrdě kráčel po nákupním centru směrem k autu. Nasedl jsem do auta a nedalo mi to a říkám si , vezmu si je už teď Při pohledu na krásný strojek ETA 2892.2 jsem po chvilce zkoumání málem dostal infarkt a úsměv a radost na obličeji se rázem o 100% změnila normálně se mi chtělo brečet V prostorách strojku se kutálel malý šroubek a jaká si podložka . Tak jsem opět vložil do krabičky a se všemy možnýmy i nemožnýmy pocity jsem se vracel opět do prodejny - kde chudinka prodavačka tomu ani nemohla uvěřit se slovy .. JAK JE TO MOŽNÉ .. má reakce kupodivu byla úplně stejná . Napadá mě nespočet otázek proč se to stalo ??? a zrovna mě ??? že by chyba při výrobě , ale přeci hodinky prochází výstupní kontrolou nebo ne ?? nebo strojky ETA 2892.2 jsou vadné ?? Nic méně tento týden mají dorazit nové tak se pomalu začínám zase těšit ,ale původní radost jako jsem měl už asi mít nebudu ... v příloze zasílám foto strojku a místo kde chybí šroubek . Máte někdo zkušenost s ETA 2892.2 ???
  10. Ahoj , objednával jsem je přez známého v japonsku , platba na účet předem a hodinky jsem měl doma do 10 dnů a ve stavu jako by jsi je koupil v obchodě Zkus ebay tam se objevují .
  11. Nechal jsem je seřídit v Nestu . Dělám soubor měřících testů s průměrným výsledkem + 14s za měsíc Při normálním nošení a v noci na stolku. Já jsem max. spokojen :-)
  12. Mám B-42 Marinemaster před zásahem hodináře běželi + 20s , po seřízení mají rozsah -2/+4 za týden ! . Nevěřil jsem tomu jaký vliv co se týče přesnosti chodu má na to jestli hodinky nosím či nikoli. Vypozoroval jsem,že když mám hodinky na ruce cca od 8 do 16h. -tak odchylka max -2 /0 . V době kdy jsou hodinky na stojánku to je cca od 16h do 8h +2/+4 . Jsem velice spokojen . Připadá mi ,že si chod postupně sedá tak uvidíme jaký to bude za měsíc
×
×
  • Vytvořit...