Přejít na obsah

Rony

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Rony

  1. Zavidim, to ja dnes vytahl sekacku v 18:00 hod. a v 18:15 hod. zacalo prset, a sekacka se rozbila :-(
  2. mBank - refinancoval jsem hypoteku, par mesicu k ni nabizeli tzv. bilancni ucet, co mas nasporeno, se Ti odecte od hypoteky a neplatis z toho urok, ale dnes uz to nenabizi :-)
  3. Jojo, Stiga je nesmrtelna, me se dnes podelala sezonu jeta Al-Ko, tahovy starter prestal fungovat, zitra to hodim do servisu, doufam, ze to uznaji jako zarucni opravu.
  4. Pouzivam Sony Nex-5N, 16mm, 30mm, 18-55, 18-200, ale na blbnuti jsem koupil par starodavnych manualnich objektivu M42 na starou Praktiku za smesny prachy cca. 500Kč/kus - 35mm/f2.8, 50mm/f2, 135mm/f2.8, redikci na nex, sice manualne ostrim, ale ten bokeh, to je neco :-)
  5. Rony

    Káva

    Po ctyrech letech testovani vseho mozneho, jednoznacne Lavazza di Crema :-)
  6. Pouzivame Siemens TK52001 a stejny model ma na nase doporuceni nekolik znamych, bezproblemovy (mam ho uz 4 roky) za dobry prachy. Po dlouhodobem testovani jednoznacne nejlepsi kafe je Lavazza di Crema :-)
  7. Řešil jsem to stejné před půl rokem, Steinhart Nav B-Uhr 44 nebo 47(zápěstí mám cca. 19,5cm), vzal jsem 47mm a nelituji, nejdříve mi připadly mega velké, ale dnes mi cokoli pod 47mm připadá malé, žádné jiné už nenosím. Někdy je úžasné sledovat lidi jak ty hodinky pozorují (třeba na poradě), prostě velikostí každého zaujmou...
  8. Nemate nahodou tip, kde by se jeste tyhle Chinese Air Force Seagully 1963 daly poridit, po internetu jsem se dival, na tech linkach tady uz nejsou skladem. Pred pul rokem, co se tady objevily jsem se do nich zamiloval, a ted jsem na ne nejak dospel :-) Diky za jakykoli tip
  9. Rony

    Tissot PRC 200

    Supr, díky za tipy, to mě nenapadlo, když bude potřeba přibrousím to modelářskou mini-bruskou jemným kotoučíkem, stějně si budu objednávat jen kůži. R.
  10. Rony

    Tissot PRC 200

    Zdarec, nevíte náhodou jak je to s tahy, všechny co se mi líbí jsou 18, 20 mm, PRC200 má 19mm. Co když koupím 20mm, jak to bude/nebude pasovat ? Díky, R.
  11. Rony

    Tissot PRC 200

    Díky všem tady na fóru za názory, připomínky k PRC 200, včera večer jsem si je objednal, už jsou na cestě, zítra čekám posla z UPS Chtěl jsem jednoduché přehledné chronografy (i když ty stopky nikdy nepoužiju, prostě se mi to líbí) a ta žlutá vteřinovka s černým ciferníkem a černým koženým páskem je nádherná. Ještě jsem měl ve výběru : - Citizen Titanium Chronograph Eco-Drive - ale tady všichni nadávají na Eco-Drive systém - Police Fast Lane - to zase prý je designová "módní" firma - Wenger Aerograph - oranžové ručičky, čísla, pásek prošitý oranžovou nití nádhera, ale ty už jsou pro volný čas, ne do práce - ty si koupím příště :-))
×
×
  • Vytvořit...