Přejít na obsah

kokarek

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

2 573 zobrazení profilu

kokarek's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Mesh - každopádně zajímavé, ale za mě jsou na kůži o level výš.
  2. kokarek

    Přesnost 7S26

    Taky jenom nevěřím svým očím, když po měsící kontroluju přesnost s atomovými hodinami - dělá to kolem +1,2s za den:)
  3. Krásný hodinky.. Uvažuju o koupi stejných, akorát typ B, který se liší tuším jen ciferníkem resp. čísílkama. Můžu se zeptat, kde bylo koupeno?(délka dodání, spokojenost s obchodem...) Protože tenhle model s miyotou je skoro všude vyprodanej - našel jsem jen tady http://www.bigwatchcompany.co.uk/_product_42302/Laco_Pilot_B_auto_Miyota_black za případné doporučení budu vděčný.
  4. pochopil jsem, že jsi něco jako místní fotograf:) pokud jsi to myslel vážněji, tak není problém, ale nechce se mi je kamkoli posílat, možnost k focení tedy asi přes týden pouze Brno či víkend Vysočina.
  5. Bohužel se mi to nepodařilo, až bude čas, zkusím projít manuál, návod na seřízení vteřinovky tam byl, tak pokud jde i minutovka, tak by to tam mohlo být taky...
  6. jojo, děda mi vyprávěl... Davaj časy!!! možná ne, možná jo:) Takhle mi šla seřídit vteřinovka, ale minutovka se mi nepovedla.. Zkusím to houževnatěji, díky za radu...
  7. Tak zárodky mé chronomagorie dozrály a první automaty jsou na ruce. Po krátkém rozhodování a pročtení několika příspěvků jsem došel k závěru, že s těmito hodinkami snad krok vedle neudělám. Po dvou dnech na ruce tomu mohu dát zapravdu, snad mi to vydrží. Krásné zpracování a výborná luminiscence. Cesta k nim byla ale dlouhá Jako mladej sporťák jsem nosil samozřejmě digitálky, na fotkách můžete vidět Timexy Ironman 30 lap, se kterýma jsem byl vždycky maximálně spokojený, dokonce jsem je postupně koupil čtvery, jedny ztratil, jedny daroval a tak mi zbyly dvoje:) Potom mě padly do oka Nixon Lodown, které mají funkce pro surfaře ohledně vln, přílivu atd. - a to se nesurfařovi v Česku přeci hodí k nim jsem pořídil první ručičkové quartzky od Wengeru, líbí se mi leštěný ciferník a za dva roky častého nošení bez jediného problému a stále vypadají jako nové. Minulý rok jsem dostal k narozeninám Wenger Commando SRC, pvd povlak a gumový řemen jsou velmi příjemné na nošení a odolné, ale to se bohužel o strojku říct nedá, po pár ťuknutích se mi posunula minutová ručička na stopkách o jednotku doprava. Až tady na fóru jsem se dozvěděl, o nespolehlivosti hodinek Wenger, takže teď za tím nehledám žádnou záhadu:)
  8. Zdravím, postup známý pro většinu quartz chronografů je vytáhnout korunku (většinou do první pozice) a naťukat si po sekundách ručičku na dvanáctku tlačítkem, kterým normálně startujete a stopujete:).... jenže nefunguje u všech, zmiňovaný problém se mi stal na mých Wenger Commando SRC, neví někdo, jak na to u těchto hodinek?
×
×
  • Vytvořit...