Přejít na obsah

franzkfk

Členové
  • Příspěvky

    28
  • Registrace

  • Přítomen

franzkfk's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. A sakra! To vypadá jako něco, co by mě zajímalo - příběh:)
  2. Tak to je humus ale. Každopádně děkuju všem za pomoc.
  3. Ale to mi teda vysvětlete. Já myslel, že Ingersoll je renomovaná značka a že mají nějaký "standard". Proč teda cpou něco takového do hodinek, které mají .. jak to říct .. určitou sentimentální hodnotu? Je to přece myšák:)
  4. Ahoj milí hodinkáři, chtěl bych si koupit hodinky Ingersoll s Mickey Mousem. Je to taková sentimentální zálžitost, vím. Zajímal by mě váš názor, zda-li je to spíš k úsměvu nebo jsou to vlastně fajn hodinky s "normálním" kalibrem. Díky, Lukáš
  5. Ahoj, hledám, zda-li někdo nemá tyto hodinky https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h60515533-khaki-field-pioneer-auto.html . Na Chrono24 je někdo prodává z Kypru. Raději bych ovšem nové, ale nejsou nikde k sehnání. Tak už mi zbývá možnost se poptat mezi "srdcaři":) Případně z druhé ruky, ale rád bych se na ně podíval osobně. Lukáš
  6. Diky. Boze, ta limitka je krasna. To uz je asi otazka financi. A to uz se mi nechce davat. Ale pokud byste nasel podobne vypadajici a s delsi dobou, ale za podobnou cenu, tak smele do toho.
  7. No, ja driv nosil kapesni automaty od Tissotu, ktere jsem tu pak prodal. Mel jsem je rad a nevadilo mi je pravidelne natahovat ci nastavovat. Ale pokud budu mit automaty, tak se o natahovani nebudu muset starat, pokud vydrzi dva dny bez natazeni.
  8. Aha, tak pokud jde o tohle, tak to mi vubec nevadi. Naopak se mi to libi vic, nez hladky prechod jako by slo o digitalni zobrazeni. Ja si predstavoval neco horsiho.
  9. Pravdepodobne jde o takove to kodrcani vterinovky, ktere je videt u quartzovych hodinek, kdyz jim dochazi dech (baterie). Ja jen, ze se o tom nekdo zminil na Amazonu a nekdo mu to jeste potvrdil. Hodim odkaz http://www.amazon.com/Hamilton-Pioneer-Silver-Watch-H78465553/dp/B00AN87XEU Treti komentar odshora. Co se tyce citlivosti, tak obycejna denni rutina. Ze sportu maximalne beh, kolo, elipticky trenazer. Tudiz zadne otresy. Sekat drevo s nimi nehodlam. Ale co takove nahodne bouchnuti o stul? Uz se mi to parkrat stalo.
  10. No, nevyhody znam. A ta nepresnost neni prece tak velka, ne? Ale zajima me, jak moc jsou automaty citlive na otresy/narazy.
  11. Ahoj, moc se mi libi tyto Hamiltony http://www.hamiltonwatch.com/collection/khaki/navy/pioneer-auto/h78465553 . Byl by to muj prvni automat, tak bych rad slysel nazory, prosim. Na jednom webu jsem cetl, ze se obcas u tohoto strojku stava, ze vterinovka tzv. kokta. Nevim, jaky mate pro toto chovani vyraz vy, ale v anglictine to bylo stutter. Pry to nema vliv na presnost.
  12. Ahoj. Vím, že by se to nemělo a omlouvám se, ale nemám 50 přéíspěvků a nechci tu spamovat, ale mám tyhle hodinky odkaz smazán Koupil jsem je skoro před rokem, ale vůbec je nepoužívám, ani nevím, proč jsem si je kupoval, asi frajeřina. Každopádně bych je chtěl prodat. P.S.: Pro moderátory. Prosím, neruště to.
  13. V pořádku? No problema? http://www.watchshop.com/tissot-pocket--mechanical-watch-t83740732-p99928217.html
  14. Ty IWC, co jsem nahodil nahoře z aukra, se mi moc líbí, ale osmnáct papírů jen tak někomu posílat za hodinky, kterým nerozumím, nebudu.
×
×
  • Vytvořit...