Přejít na obsah

Tonny

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Tonny

  1. Spíš škoda ze ten TagHeuer není o polovinu levnějšíale jinak je to pravda a v té zelené je top
  2. Když můj problém je ten, že pokaždý tak dlouho vybírám proto, že všechno tak dlouho zkoumám až na všem najdu nějakou chybu..a nebýt těch ručiček při seřizování, tak mi ty Orisy ,za tu cenu se svým strojkem přijdou dokonalé..tak třeba časem ten strojek nějak upraví..
  3. Dobrý den, a nevíte někdo, jestli ten návod přikládali od začátku prodeje, anebo až s rozšířením tohoto " problému " taky už hodně dlouho vybírám nové automaty a skončil jsem u posledních dvou..těchto Oris s kalibrem 400 a TagHeuer-Quaracer-Profissional 300 , pocitově bych více bral ten Oris kvůli vlastnímu strojku, ale taky mi to přijde, že za tyhle peníze a od takové značky si to měli snad víc odzkoušet..to není jako dětská nemoc u telefonu, kterou opraví další aktualizací..a TagHeuer má si myslím ten strojek léty prověřený, ale u něj nevím jestli si připlácim za kvalitu nebo značku anebo prostě je ten bezva desing .Diky moc za rady snad ti tu moc nespamuju..kdyžtak se omlouvám.. ale když už se to tu tak řeší..
  4. Dobrý den,přidávám i mé mám je pár dní a podědil jsem je po dědovi.. chystám se s nimi na ozdravnou kůru k hodináři.. nevíte o nich prosím někdo něco bližšího???děkuji
  5. Ten průhled je naopak super jelikož si budu teď pořizovat svoje první mechaniky(krom Primek z první třídy)a jaká je u nich dodací lhůte?já teď nijak nespěchám..to vybírání schánění různých informací mě moc baví..
  6. Díky za názor..,zatím jediné co mi vadí na Fortisech je vysoká cena jakýchkoli náhradních dílů a tak.. mohu se zeptat na váš tip na model od Stowy?také uvažuji se si nechám vyměnit pevné dýnko za průhledné což by u Fortis neměl být problém..
  7. Kdyby to šlo tak by to bylo super..to jestli ho Fortis dělá právě nevím ale Omega ho ke svým modelům dává..
  8. A nevíte jestli by nebyla možnost toto víčko vyměnit za víčko s antireflexní vrstvou na své vnitřní straně?
  9. Dobrý den,při pročítání fora o značce Fortis jsem narazil na to že antireflex na sklíčku se časem ošoupe..docela mě to vyděsilo.. mohu mít prosím dotaz jak odolné je safírové skíčko s antireflexem? Děkuji
  10. Ano souhlasím..naprostá většina mých přátel i přítelkyně to nechápe a já zase nechápu je když každou chvíli vytahují mobil aby se podívali na čas.. Ano sou..když já si přeji nové..těžko se to vysvětluje..
  11. Opravdu moc děkuji za vaše nápady,asi nejvíc se mi líbí ty Fortis B 42-Marinemaster-na foru jsem našel spoustu pěkných fotek..a už jiné nechci ..sou úžasný teď o nich sháním JAKÉKOLI informace...asi hledám špatně ale zatím se mi nedaří najít je nové pod 25 tisíc.. ..sem rád za všechny rady a omluvte prosím mé případné roztržité otázky..
  12. Opravdu se mi začínají líbit čím dál víc..a mohl bych vás poprosit o nějeké spolehlivé prodejce-popř. adresu kde bych za tu cenu sehnal nové?moc děkuji za odpověď
  13. Tak ty Fortis B42 - Marinemaster asi splňují vše co bych od hodinek čekal ale zatím jsem je našel cenou spíš tak okolo 25 tisíc a to už je asi bohužel nad můj rozpočet..
  14. Ano děkuji ty vypadají opravdu doře hned se na ně jdu podívac víc..
  15. Alespoň těch 100m ale nezlobil bych se kdyby to bylo i víc..
  16. Právě že fotek sem našel hodně ale bohužel ne s ocelovým tahem..a na ruce bohužel vůbec ne.. a jaky model ste od fortis měl na mysli?
  17. Dobrý den potřeboval bych poradit nějaké mechanické hodinky max do 20 tisíc korun bez komplikací s vyšší voděodolností a kvalitním ocelovým tahem-můžete mi psát jakékoli vaše nápady,rady atd.. Dále bych poprosil o vaše názory na hodinky Archimede SportTaucher a hlavně o nějaké jejich fotky s ocelovým tahem.. Předem děkuji..
×
×
  • Vytvořit...