Přejít na obsah

swa

Členové_50
  • Příspěvky

    99
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele swa

  1. nádhera... a vypadá to, že se budou krásně natahovat.. korunka vypadá velikostně stejně, ale není zapuštěná..
  2. Výročí nevýročí, na ruce skoro pořád .
  3. swa

    Rolex Baselworld 2019

    Už mají nové modely na stránkách rolex.
  4. swa

    Basel 2019

    Vyskočily na mě na instagramu a musim říct, že za mě jsou to moc pěkny hodinky.
  5. Dobrá zpráva pro ty, co teď kupovali nebo plánují kupovat Moony u AD. Omega poskytuje záruku 5 let na všechny prodávané modely. https://www.omegawatches.com/customer-service/5-year-warranty
  6. Na toto jsem dost puntičkář a hned bych to nesl k Dušákovi. I kdyby už nebyly v záruce, prostě by mě to hlodalo. Minimálně bych zkusil zavolat do servisu, jestli je tohle možný a zda se případně ?zajedou?. Když jsem kupoval funglovky, tak jsem to hned měřil a nevšiml jsem si, že by šly pod udávanou rezervu. Nejsou to hodinky za 2000 a čekáš od nich nějakou kvalitu a taky nadstandardní servis. Že by dvakrát - třikrát naměřené hodnoty nebyl argument pro reklamaci, to si nemyslim.
  7. Díky moc, to mě vůbec nenapadlo, že by to mohl být metronom .
  8. Nevěděli byste prosím k čemu se použivalo toto? Kmita pouze spodní ručka dle toho jak se nastaví centrální. Napadlo mě, jestli to měři kadence ( i ten název tomu napovídá), ale vůbec si nejsem jistý a vidím to poprvé.
  9. Z instagramu Robert Downey jr. a Moony se zapnutými stopkami.
  10. Tak když je dnes to výročí výstupu na Měsíc .
  11. Za ty ceny, co se tu dají sehnat, jsem těžko hledal něco lepšího Jinak já dnes také moonwatch. Těžko je sundavám z ruky.
  12. Na sluníčko jsou keramiky jasná volba
  13. O tomto pravidlu slyším prvně. Spíše mi přijde logičtější nošení na levé ruce, abych si případně mohl pravou rukou štelovat korunku. Nošení na pravé ruce má výhodu, že korunka nebodá do zápěstí. Každý podle svého gusta .
  14. Jako VojtaJ jsem z nich unešený. Mám je od středy a na ruce jsou každý den. Ta aura, kterou mají, je prostě úžasná.
  15. swa

    Omega Baselworld 2018

    Ten heliák mi připomíná víčko od lepidla .
  16. swa

    Omega Baselworld 2018

    Ten heliák je teda fakt úlet. Přijde mi to nesymetrický. Na ciferníku se mi nelíbí ty propojene minuty.
  17. swa

    Omega Baselworld 2018

    Zdá se mi to, nebo dýnko bude také jiné? Z fotky to vypadá, že nebude kulaté, ale budou tam hrany. Že by otevírání jako u béček? Edit:tak už vidím fotky s průhledem .
  18. Jestli to nebyl James. Ten si to může dovolit .
  19. Bohužel katastrofa to není jen ve sněmovně, ale celkově v CZ chybí styl. Ale máme tu spoustu "modních expertů" a chytrolínů. Abych nebyl OT tak v sobotu jsem viděl Haberu v suprstár a na ruce měl podle mě Suby.
  20. Tak Dušák to má taky za EUR 180,- akorát jaksi přepočítává kurzem 27
  21. swa

    Omega Seamaster 2225.8

    Řekl bych, že to bude posílením koruny vůči EUR. Dle mě se to netýká pouze Omegy. Při dnešních kurzech se imho vyplatí zajet např. do Drážďan do Wempe na hezký nákup.
  22. Za mě určitě na tahu. Velikostně na Tvou ruku si myslím, že jsou OK. Líbí se mi moc, jen ta mezera mezi pouzdrem a korunkou mi tam neladí. Tuším, že u 41 mm je ješte výraznější.
  23. Může mi někdo znalejší vysvětlit takovou obrovskou slevu u WDL např. u hodinek Tag Heuer 01 Carrera chrono 43mm? Prodávaly se za 2300 EUR což je nějakých cca 58 500 CZK. To jsou nějaké ležáky? Zrovna u těchto hodinek bych takovou slevu nečekal.
×
×
  • Vytvořit...