Přejít na obsah

jirka404

Členové_50
  • Příspěvky

    1 026
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hradec Králové
  • Fanoušek značky
    už nic

jirka404's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Tak to by mě zajímalo, jestli se takhle blokne elektronika i když dojde nafta
  2. Nějak dlouho jsem tady nebyl a dost mě rozesmála ta akce servismanů od BMW. Dám sem jednu radu pro všechny "postižené" majitele těch elektronicky řazených nesmyslů BMW řady F, co jim nepomůže šroubovák ani červený klacek v nářadí. Je to nouzové odblokováni a slouží k odlačení, nebo naložení auta. Při zapnutém zapalování (ale bez startu motoru): Drž levé tlačítko na řadicí páce a přitom - dej řadící páku jeden krok vpřed a přidrž na 2 sekundy, - pak jeden krok zpět - pak opět jeden krok dopředu převodovka je v neutrální poloze po dobu 15 minut
  3. Tomu říkáš zas..ný auto? Tohle je zas..ný auto .
  4. No já jsem to vyřešil dálkovým ovládáním, co mě udělal kámoš. Když jsem v noci potřeboval svítit nastartoval jsem centrálu a potom zase chcípnul. Využíval jsem to i ve dne, když jsem chtěl koukat na televizi. Jediný problém, že musíš mít centrálu se starterem.
  5. Taky jsem řešil na srubu co s elektrikou, než jsem přivedl kabel. Nejsnadnější je elkrocentrála. Smrad minimální Hluk jsem vyřešil boudičkou z panelů od Kingspana. Vibrace nejsou žádné, protože boudička je na konci pozemku. Spotřeba 0,7/hod - benzin. Na občasné svícení ideální.
  6. Já to vidím tak, že do rohu by to chtělo rohovou krbovou vložku bez bočních obložení šutrem, aby to topilo i do stran. Tak, jak to máš obložený na stranách, je jasný, že to bude sálat jen dopředu. Ten sopouch udělej do šikma a do boků dej dva ventilátorky na rozvod teplého vzduchu. Hlavně nedávej jako kouřovod trubku, ale hliníkovej krk, kterej dává víc tepla.
  7. Kdybys někde narazil na CAT terminator dej vědět, taky bych jedny vzal. Mám dvoje, jedny už jen tak na zahradu a druhý mě právě dodělávaj a nikde už nejsou k sehnání. S tou pohodlností máš pravdu. Já v nich mám nohy jak v bačkorách .
  8. Jo,jo 38. Nejlepší BMW co jsem měl . Uvažuju, že bych si ho zase pořídil.
  9. Však to taky nic složitýho není. Všechnu svazky to mají většinou "předpřipravený" a stačí jen dopojit.
  10. Tady máš návod - http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=17&t=308
  11. Nechápu, co tím chtěl básník říct .
  12. Chlapi, chlastám už přes 40 let. Někdy dám dvě flašky whisky týdně, někdy jednu, někdy se týden nenapiju, když se palí, tak dokážu "schroustnout" i tři litry slivky a hrušky za týden a přesto se za notorika nepovažuju ani já, ani moje žena (a to už je co říct) . Prostě, když mám chuť, tak si dám, když nemám tak si nedám - zcela jednoduché. Když nechlastám, nemám žádný problém se spaním, pocením a jinýma abstinenčníma příznakama. Asi tím Afrimu nepomůžu , ale chci tím říct, že nemusí být každý co chlastá nad míru víc, než běžná populace notorik.
  13. Nemontuj se mě tady do George Ballantina and son
×
×
  • Vytvořit...