Přejít na obsah

mzetar

Členové
  • Příspěvky

    47
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele mzetar

  1. a jaky doporucujes? kvuli alergii musim mit jedine kovovej řemen nesnesu plasty
  2. podle popisu asi stejné nebudou- u jednech se uvadi platove pouzdro a u druhych kovove, tak mne zajima jak je to ve skutecnosti P.S. Kvalitni hodinky uz mam (alespon myslim ze SEIKO patri mezi kvalitnejsi), chci neco na blbnuti
  3. Uvažuji o koupi digitálek a moc se mi líbí tyto retro, zajímá mne jestli je nějaký rozdíl mezi: CASIO Collection Retro A 168C-3 a hodinkami Casio A168WEC-3. http://casio.watchcz.cz/casio-collection/digital/casio-collection-retro-a-168c-3 http://2355.cz/digitalni-hodinky/181-casio-a168wec-3.html Děkuji všem za radu. M
  4. mzetar

    Omega asi dámské?

    hezký, jsou ty stejný, jen ty moje prošly opravou a výměnou ruček atd.
  5. hmm takze normalne par stovek :-( , skoda myslel jsem vic, tak to si je asi ponecham- vydavaji hezky tikot :-)
  6. to GSIA79 íky moc za radu a informace. Jakou cenu si mohu říci při prodeji? Abych neurazil, ale taky neprohloupil. Díky
  7. díky za radu, ale nejsem hodinář-raději do toho nebudu vrtat-pak už by hodinky asi nešly navíc tam je o jednu čárku navíc-někdo neuměl počítat-je jich tam 6 Jestli mohu poprosit, tak konstruktivní odpovědi: co to je zač a cena. Díky.
  8. Ahoj všem znalcům, prosím o identifikaci a jaká je cena? Hodinky fungují, jen ciferník má mezi I. a II. od někoho prasecky domalovaný ciferník. Děkuji všem za odpověď.
  9. Dobrý den, budu vděčný za radu, také začínám pomalu uvažovat o jejich prodeji. Co si za ně mohu říci, aby byla cena přiměřená? Díky. M.
  10. Tak tondako měl pravdu, u tohoto typu jsou to jen 2 roky garantované výrobcem :-( Takze na ně kašlu a koupím raději sportovní CASIO AE-1200 WH-1AVEF. Díky tondako.
  11. jak dlouho vydrzi baterie u G-shocku? Konkretne u modelu:G-Shock GLX-6900A-2ER. V eshopu mi tvrdi ze 10 let, na internetu se pise ze max.2 roky. Tak co je pravda. Dik. M.
  12. Ahoj, jak jsou na tom kvalitativně quartz. hodinky od victorinoxu? Znám značku jen jako nože, prosím o názory.
  13. tak já už čekám na peníze, tenhle měsíc jsem se nějak fin.vyšťavil. Koupím je až v prosinci. Pošlete reálné foto a krátké povídání.
  14. líběj moc. Díky za příspěvek-ty jsem nějak přehlídnul. Tak nakonec vemu asi tyhle(Casio AE-1200WH).
  15. jo taky zajimavej kousek, ale vidim to uz jen kvuli necistotam a nesetrnymu zachazeni na W800(jeste mrknu na ty dvoustovky :-) ) Odpocet nepotrebuju, jde me o dlouhou vydrz baterky, budik a vodeodolnost co nejvetsi-hodinky dostanou fakt poradnej kotel, motorka, prace, voda, stipani dreva, mraz, atd. G_SHOCKy se mi nejak nelibi(mozna tu nekoho nastvu, ale vypadaji vsechny jak fake od vietnamcu-pritom cena na plastaky docela vysoka)-je to jen muj pocit, urcite se tu najde hodne uctivacu gecek jeste se zeptam kolik stoji kontrola tesnosti hodinek? a nova baterka asi nebude stat svet? nebo se pletu?
  16. ja mel kdysi plastovy hodinky a umelej pasek me rupnul ani ne po pul roce kazdodenniho neoseni
  17. dyť je to jak nový, tos to asi moc často nenosil? nebo jo ps.diky za foto-budu rad i za foto hodinek v realu-dik
  18. můžu poprosit o realné fotky pásku z blízka. diky (je měkký nebo je to tvrdý pásek jako za komunistů?)
  19. je to docela zavislost! Sakra, že jsem sem lezl. Uvažuju ještě o nějakejch digitalkach na fakt drsny zachazeni. Poradte co mate a co doporucujete. (zaujaly mne casio W800 http://casio.watchcz.cz/casio-collection/digital/casio-collection800h-1a)
  20. NIC JSEM NEODDELAVAL-na´štěstí mám ruce jak lopaty, takze mi jsou akorat. (a kdybych musel dal bych to hodináři-ještě bych je dojebal..)
  21. luminiscenci nevyfotim-nemam na to fotak, ale sviti rucicky i cislice(cislice jsou slabsi)
  22. Tak u hodinek mě překvapilo, že mají skutečně luminiscenci ručiček i číslic, vodotěsnost(voděodolnost!) 10BAR jsem zatím nezkoušel. Datumovka a čas jdou seřídit jemně a bezproblémů(někdo psal na heuréce, že mu nejde seřídit datum-vše funguje jak má, nemám sebemenší namitku). Řemínek-ocel s pojistkou. Naštěstí mám silnou ruku, takže akorát(u slabšího obvodu zápěstí je třeba ho zkrátit-u hodináře není samozřejmě problém). Zatím jsem nic vyloženě negativního na hodinkách neshledal, mohu je vřele doporučit(navíc cena 899 Kč je víc než příznivá). P.S. ještě, že jsem nekoupil secco
×
×
  • Vytvořit...