Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Casia G-shocky jsou zda se dobre digitalky, jedny vlastnim taky uz drahne let (DW 9000). Mel jsem obavu ze ten plastovej pasek brzo praskne, ale je to zda se dobrej material, neni na nem ani prasklina a to je pouzivam na vsemozne aktivity (voda, stavba atp.) Jen cas od casu musim oddelat ten plastovej potah tech hodinek a vycistit je, hrozne se pod nim drzi spina.

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A jak to prosím tě sundaváš? Taky jsem si všiml, že kolem slíčka je mezi plastem a sklíčkem malinká mezera a že tam občas něco zapadne...Ale že by to šlo nějak oddělat?

Odesláno

No tak to tam mám taky, myslel sem ale, že to drží jen ten tah proti vytržení...Zatím sem to nějak rozdělávat nezkoušel, resp. jeden šroubek sem vyšroubovat chtěl, ale šlo to docela ztěžka, tak sem se na to vykašlal.

Odesláno

mám Casio G-Shock analogy z 1996?? jedny z prvních co se začaly dělat. maj hodinovou a minutovou ručičku, minutová se posunuje po 20 sekundách /3x v minutě/, dole je display se stopkama, druhym čase, datum, alarm, čas. nemaj světlo ani iluminator. WR 200M, Shock resistant. už jsem 2x měnil řemínek z gumy a vždy po roce praskl...tak jsem si ušil vlastní, novej byl docela drahej...350,-Kč. jsou to nezmary, padaly mi i na beton a nic...super stroje. Teď nosim Citizen Automatic diverś watch 200M WR - Dolphin za cca 4000 přes Ebay.

Odesláno

No já mám analogy s digitálkama...a je to přesně jak říkáš-minutová ručička se posunuje po 20 sekundách..je synchronizovaná s digitálkama..Zatím mi sice nespadli, teda pokud neberu v potaz těch pár desítek cm, když sem je měl položený na otevřený pračce a nějak sem o ně zavadil a zahučely do bubnu:-)..jinak se snažím nějakým pádům vyhnout..navíc si říkám, že i když jsou odolnější, tak těm ručičkám to asi moc svědčit nebude..jeto asi jiný, když jsou G-shocky pouze digitální a nebo kombinovaný, kde podle mě hrozí větší riziko zničení, poničení, jelikož je tam pochyblivá mechanická část....

Odesláno

to jo, ale já jsem na ty ručky koukal pod mikroskopem a jsou naszený na hřídeli jak od lodního šroubu :-), jediný co bude trpět jsou ložiska...pokud jsou z kamenů.

mám model tušim AW 550 /nemám je teď u sebe/ je hranatej takovej čtverec se skosenejma rohama, vyráběl se s bílým a černým ciferníkem, já mám bílej s černýma ručkama a černý měly ručky zlatý...za ty pády co schytaly jdou furt stejně a v pohodě....to se dělaly ještě poctivý G-Shocky, teďka to je vo h****, samej shit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...