Návštěvník YPO Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 a poslední fsufka ze světa hodinařiny, která mě zaujala bronz, dřevo, unitas (tak nějak vzhledově obyčejnej) - jako komplex mi to přijde strašlivý ale bronz se dřevem je dobrej nápad za pouhých 9000usd to může být vaše http://www.ablogtowatch.com/bell-ross-br-01-cm-instrument-de-marine-limited-edition-watch-bronze-wood-titanium/
huhu4d Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 BR fandim, ale z tychto ich poslednych pocinov sa mi chce plakat...
Leviathan Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 no, aj neviem. Cervotoc mi zozere hodiny za 8700 USD.To asi radsej
sashator Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Jako bejt originální se cení, ale za každou cenu? Nemůžu si pomoct, ale ty hodinky mi vyloženě přijdou ošklivý. Ta překližka ale zase půjde v případě potřeby pekně přebrousit
Kid_A Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Chci videt jak se s timhle nekdo dotkne vody:-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se