jirkakuta Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Mám možnost odkoupit kapesní hodinky Langendor a náramkové Omega Geneve. Má někdo představu o reálné ceně za tyto? Langendorf jsou ve velice dobrém stavu a funkční. Omegy Geneve jdou jen občas :-) Případně nevěděl by někdo o někom, kdo by je kvalitně a levně renovoval? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jirkakuta Odesláno 2. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 skutečně nemá nikdo zkušennost s tímto, nebo je můj dotaz stupidní. to je dost možné, v hodinkách jsem začátečník...
Skipi Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 (upraveno) Ty Omegy mám v téměř NOS stavu za 6 tis. z Ebay, fotka těchto je prachbídná, těžko odhadovat, v jakém jsou stavu a jakou můžou mít cenu. Navíc píšeš, že nejdou.... Opravy a renovace tady dělá Mechano (pokud ještě neprodal všechny svoje stroje) Upraveno 2. ledna 2008 uživatelem Skipi
B.F.G. Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2008 V první řadě nejde z fotek nic poznat, najdi si v členech Chronomagu Mechana a domluv se s ním, je to mág v opravování právě takovýchto hodinek. Ideální je pokud to lze se s prodávajícím domluvit a stavit se u hodináře, který na ně alespoň jukne. Pokud ty Omegy nejdou, tak bych je ani nekupoval, oprava je občas docela nákladná, navíc nepíšeš v jakém stavu je pouzdro, sklíčko a řemen.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se