Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj kolegové, opět potřebuji trochu poradit. Neměl/má někdo precista prs-3? Jde mi o koncovky tahu. Ve specifikaci je psáno plné, ale ( viz foto ) mají takové ?jazýčky? přesahující pouzdro, což mi připomíná plechové koncovky. A druhá věc. Vím, že je na hodinkách ?silná? inspirace omegou seamaster 300, nicméně na precistách je ( co jsem studoval fotky omeg ) je spousta věcí jinak ?. vteřinovka, datum na šestce, jinak tvarované pouzdro, ochrana korunky atd., takže podle mě nejde o bezpohlavní kopírku. Jen mi prosím potvrďte, jestli jsem nějaké podobnější omegy nepřehlédl. Díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Ruiz.aw
Odesláno

Přestože to asi, dle zájmu o tento link, nebude nikoho zajímat :-), tak si odpovím. Koncovky tahu jsou plné. A co se týče inspirace, tak precisty by měli vycházet z cwc royal navy diver, které jsou určené pro královské námořnictvo. Ty samozřejmě také nezapřou inspiraci u omeg, takže jsem tam, kde jsem začal :-)

Odesláno

Ahoj kolego;) cca pred tydnem jsem si zde poridil PRS c.82 informaci o teto znacce obecne neni mnoho. Vzhledem k tomu ze nas stastnych majitelu take ne Te zdravim a gratuluju! Jsou to fakt krasne hodinky07ee3fc1de1c80275fb3ca76c4a19dc6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Gratulovat není k čemu, zatím jenom sháním info. Ale diky za reakci, začínal jsem mít strach, že jsem napsal něco hodně nevhodného :-)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...