Ruiz.aw Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 (upraveno) Ahoj kolegové, opět potřebuji trochu poradit. Neměl/má někdo precista prs-3? Jde mi o koncovky tahu. Ve specifikaci je psáno plné, ale ( viz foto ) mají takové ?jazýčky? přesahující pouzdro, což mi připomíná plechové koncovky. A druhá věc. Vím, že je na hodinkách ?silná? inspirace omegou seamaster 300, nicméně na precistách je ( co jsem studoval fotky omeg ) je spousta věcí jinak ?. vteřinovka, datum na šestce, jinak tvarované pouzdro, ochrana korunky atd., takže podle mě nejde o bezpohlavní kopírku. Jen mi prosím potvrďte, jestli jsem nějaké podobnější omegy nepřehlédl. Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. října 2016 uživatelem Ruiz.aw
Ruiz.aw Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Přestože to asi, dle zájmu o tento link, nebude nikoho zajímat :-), tak si odpovím. Koncovky tahu jsou plné. A co se týče inspirace, tak precisty by měli vycházet z cwc royal navy diver, které jsou určené pro královské námořnictvo. Ty samozřejmě také nezapřou inspiraci u omeg, takže jsem tam, kde jsem začal :-)
neumann Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Ahoj kolego;) cca pred tydnem jsem si zde poridil PRS c.82 informaci o teto znacce obecne neni mnoho. Vzhledem k tomu ze nas stastnych majitelu take ne Te zdravim a gratuluju! Jsou to fakt krasne hodinky Sent from my iPhone using Tapatalk
Ruiz.aw Odesláno 17. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Gratulovat není k čemu, zatím jenom sháním info. Ale diky za reakci, začínal jsem mít strach, že jsem napsal něco hodně nevhodného :-)
Lukyn77 Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Tak jak, jdeš do nich? Škoda že už nejsou k dispozici černé nebo modré limitky.
Ruiz.aw Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Jo půjdu, ale nechám to až na vánoce. Pak se pochlubím :-)
Lukyn77 Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Uvidíš, k dnešku jsou nelimitky vyprodané ... už sem se v podstatě pro ně také rozhodl a nejsou :-(
Ruiz.aw Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Na stránkách jsou pořád in stock. Máš info odjinud?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se