dehyd Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2006 Ta kuželka je vy fotbaloví neznabozi trofej FIFA , krade se míň jak hodinky(jen jednou). čoveče, falkkone, co to používáš za matematiku??? jakýpak "krade se mín než hodinky": jednen original x jedna krádež = 100% zlodějna !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 No vzhledem k tomu, že podle firmy Fast, která tyto hodinky dováží jich bylo do ČR zatím dovezeno pouze 5 kusů a více možná už ani nebude, to docela cenný úlovek je......... Ale jak jsem řekl, nejde mi o hodinky jako takové, nosit je asi nebudu, jde o to mít něco originálního....navíc solární napájení a čas řízený radiovým signálem špatný není, alespoň sei podle nich můžu přesně řídit čas na svých mechanikách...:-)) Vlákno už mrtvé, ale neodpustím si sem hodit odkaz na ebay ... Po čtyřech letech a stále tahle "rarita" k dispozici . Osobně už ale na ruce nosím téměř non-stop 4 roky stejné, jen bez té edice . A jsem maximálně spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se