Stomi Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Pekný deň prajem hodinkári.Dlhšiu dobu už sledujem toto forum a rozhodol som sa preto zaregistrovať a napísať sem ohladom pomoci.Pozeral som už viacero tém v tejto sekcii ale žiadne hodinky som nenašiel mojho vkusu.Doteraz som mal G-shock,seika a zlaté elegantky od casia asi (MTP303) je to sice už starší model ale mne zatial slúži.Ale vratme sa k tomu na čo som sem prišiel hladám pekné hodinky do 200? +- pár ?,mali by byť elegantnejšieho štýlu,remienok najlepšie kožený na farbe nezáleži a hlavne čo by som chcel sú mechanické hodinky,vodotesnosť 30-50M,može tam byť aj dátumovka ,dni v týždni a to je asi tak všetko čo by som chcel, viem že v tejto cenovej kategorií sa ich vela nenájde a preto som sa na Vás obratil s pomocou.Doležite by bolo posielať sem linky SK a CZ predajní lebo obiednávať z Anglicka a Nemecka to velmo nechcem kedže s DPH a + clo je to asi to isté.Pozeral som aj Ingersoll Okies čierne ale to je už nad moj rozpočet a čo sa mi páči na nich je openheart.Nuž ale cena 200+- je stanovená tak snád mi pomožete vybrať tie správne hodinky.Ešte raz sem napíšem požiadavky aby to bolo lepšie vydieť. Požiadavky: ZNAČKA: može byť Orient,Zeppelin,Tissot,Seiko,Festina,Steinhart atd. čo nemusím je Citizen ich štýl sa mi nepáči CENA: okolo 200,- ? +- (20?)ŠTÝL:Elegantné na bežné noseniePOHON:Mechanické najlepšie automatyREMIENOK:Najlepšie by bol hnedý ale ked nie tak čierny tiež zoberiemFUNKCIEátumovka,dni v týždni, luminencia na hodinkách nemusí byť ale je to plusVEK: 20 a zápästie 18,5cm VELKOST: niečo okolo 42-44 +- ani velké ani maé aby to sedelo na rukeVODOTESNOST: samozrejme ale nemusí byť velká okolo 30-50M predsa s koženým remienkom sa nebudem kúpať pravidelne, len keby dačo Dúfam , že mi pomožete s výberom
McLenin Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Ahoj, Trošku off topic, ale v rámci šengenu sa žiadne clo neplatí a DPH je myslím rovnake, takže kludne pozeraj aj nemecké a VB e-shopy.Vodotesnosť 30-50m určite nie je kúpanie, aj pri prudsom daždi by som si dal pozor Cenu si nastavil pre automaty pomerne nízko, mňa žiadne modely nenapadaju, sám som zvedavý či niečo nájdu tunajší chronomagovia;)
Stomi Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Krtenek: predstavujem si po tým to že s nimi nebudem liezť po horách a ani športovať a samozrejme nie to ešte píliť alebo sekať drevo .Hodinky na náramku nechcem pretože sú ťažké a k tomu nerád to nosím radšej uprednostnujem kožu.Pozeral som aj nejaké Zeppelin ale automaty do tej ceny neviem či zohnám preto som sem radšej napísal. McLenin:Doma mám hodinky casio 50WR a ttiež som sa bál kupať ale ked som šiel na dovolenku do Bulharska tak som ich mal non-stop na rukách more,bazen a dokonca sa v ních v pohode kúpam a nič ím neni..Viem viem automaty do 200? je velmi ťažké zohnať ale čítal so tu na fore a dávali nejaké hodinky ale mne sa zatial nič nepáčilo.
Stomi Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Ak možem priblížiť moju špecifikáciu tak niečo ako Orient Curator, Ingersoll Okies, Zeppelin Graff Swiss niečo takehoto štýlu.Tie Zeppelin sú v mojej cenovej kategorii ale neuponáhlal by som sa výberom radšej si nehám poradiť o skúsenejších hodinkárov a možno sa nájdu aj krajšie varianty za lepšiu cenu.Nevadilo by mi ani doplatiť pár ? nazvyš ak by boli naozaj pekné.
Frostie Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Vodotesnosť 30-50m určite nie je kúpanie, aj pri prudsom daždi by som si dal pozor totální nesmysl, ale nevadí...
Stomi Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Musím súhlasiť ako som písal mám doma Casio 50WR a v pohode sa s nimi kúpem a nič ím neni..Ale podme k tým mojím hodinkách snád nejaké nápady by sa našli ...
Frostie Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Také jsem za Orient Mako I, nebo II či SKX 007. Ono v té ceně moc na výběr v automatech o min. průměru 42 není
Stomi Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Mako I a II sú úplne inakšie hodinky aké by som si predstavoval...Niečo typu Zeppelin graf swiis do 220? je max moja hranica.
Stomi Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2016 http://www.ingersoll.at/en/ingersoll-in1514br-duwamish-classic-watch.html https://www.timestore.sk/Znacka/Fossil-270/Townsman/Fossil-Townsman-39463 http://www.longislandwatch.com/Orient_FD0J003B_Watch_p/fd0j003b.htm Niečo takéto ceny sú akurát len by som ešte uvítal nejaké návrhy .
Frostie Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Fossil a Ingersoll ne. Ty Orienty jsou hezké, ale jsou o trochu menší, než požaduješ, přesněji o 1 mm v průměru
Stomi Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Ten 1mm mi vobec nebude vadiť to je detail.Proč ne Fosill a Ingersoll ?? Ak by sa chcelo tak kludne mi možeš nejaké linky sem hodiť podobných hodiniek a ja si rád pozrem navrhy preto som sem aj napísal
McLenin Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 totální nesmysl, ale nevadí... Tak neviem, niekto tu písal, že si radšej dáva dole hodinky aj keď si umýva ruky... ale som nováčik, takže sa nechám opraviť.
Stomi Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Ako vidím tak zatial žiadne návrhy :(
Frostie Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Tak neviem, niekto tu písal, že si radšej dáva dole hodinky aj keď si umýva ruky... ale som nováčik, takže sa nechám opraviť.taková přehnaná opatrnost není na místě, jinak heslo je Frostie-test
daur Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 http://www.watchshop.com/mens-seiko-automatic-watch-srpa25k1-p100004014.htmlJsou se slevou
daur Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 http://www.watchshop.com/mens-bulova-accutron-ii-snorkel-watch-96b208-p99971263.htmlNení tam automat, ale jsou zajímavé. Krásných 43 mm
AKUC Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 z tých čo si postnul najlepšia voľba je Orient Curator, pod 200e asi nič lepšie nenajdeš, skús ešte seiko 5 , napr : http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-watches-69/seiko-5-sports-automatic-24-jewels-ssa297-ssa297k1-ssa297k-mens-watch-9539.html pod 200 to máš doma, wr 100, automat
Stomi Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Woow tie Seká sú naozaj krásne cena 120 ? také hodinky hladám uplne moj štýl presne také jednoduché ,elgantné a priemne na nosenie :D keby ste prosím vás postli nejaké podobné do 200 ? bol by som rád ..AKUC keby si našiel nejaké podobné hodinky a postol by si bol by som rad také hladám presne , automaty jednoduché
AKUC Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 musíš k tomu pripočítať DPH ale predajca preverený, do 14 dní to máš doma cez DHL. Keď ma napadne niečo podobné tak ti to ešte postnem ...
Stomi Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2016 S tým rátam že to 150 ? +- to mám doma ale nerád by som sa uponáhlal verím že sa nájdu ešte krajšie kúsky do 200 ? ,- predsa sú to skusení hodinkári :_)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se