Phobos Odesláno 24. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2007 Potřeboval bych radu za vysvědčení jsem před 16 roky dostal hodinky rozbil jsem u nich sklíčko (bylo takové zvláštní nezvykle silné a po rozbití popraskalo jako vrstvené bezpečnostní sklo na autě) V hodinářství kde jsem je koupil mi tehdy řekli že to sklo neseženou a dali mi tam nakové to vypouklé plexisklíško jako mívali hodinky prim sport tuším. No a bylo po parádě od tá doby jsem je nedal na ruku a leží mi do dneška v polici ani nevím jestli jsou ještě funkční ale chtěl bych je nachat opravit nějak jim to dlužím. Jenže nevím kde mají strojek cattin c-80 a dám sem i nějaký fotky pokud víte kde mi to sklíško vymění napište mi to sem a taky jestli to stojí za námahu nebo jestli je mám raději vyhodit. Děkuju. obr1 obr2 obr3
afrikab Odesláno 24. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2007 Firma Cattin ocividne stale existuje: http://www.cattin-watch.ch , ale podle webu dela uz jen hodinky na zakazku. Takze pochybuju, ze by meli jeste nejake nahradni dily. Sklicek je hodne, zalezi jake tam bylo puvodne a treba nejaky ekvivalent sezenes. PS: Asi bych je otevrel a mrknul co je venitr za strojek.
Phobos Odesláno 24. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2007 Firma Cattin ocividne stale existuje: http://www.cattin-watch.ch , ale podle webu dela uz jen hodinky na zakazku. Takze pochybuju, ze by meli jeste nejake nahradni dily. Sklicek je hodne, zalezi jake tam bylo puvodne a treba nejaky ekvivalent sezenes. PS: Asi bych je otevrel a mrknul co je venitr za strojek. No jak jsem psal strojek je cattin c-80 tak mi aspoň poraďte do kterého hodinářství zajít
koblih69 Odesláno 24. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2007 (upraveno) No z těch fotek není jasné jaký tvar má to sklíčko mít, ale postupoval bych svým obvyklým způsobem - vzal nejbližší větší minerální sklíčko ( buď vypouklé nebo rovné podle toho jaké je třeba), zabrousil ho na přesný rozměr a vlepil na místo. Nicméně se obávám, že hodinářů, kteří vymění víc než plastové sklíčko nebo vlepí typizovaný rozměr rovného moc nebude. Ale když pohledáš na internetu tak najdeš... Otázkou však je co tě k těm hodinkám táhne - pochromovaný plášť, otřelá korunka, strojek bude asi quartz - hodnota hodinek už teď bude méně než to sklíčko na zakázku. Samozřejmě pokud k nim nemáš nějaký citový vztah... Upraveno 24. prosince 2007 uživatelem koblih69
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se