Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Kdes fotil toho varana? Podle pozadí v přírodě? Tys byl na Komodách?

Nádherný záběr!!!!!! :thumbsup_anim:

Jo jo loni na podzim, a taky hned vedle na ostrově Rinca, ten je o něco míň porostlý vegetací a máš tam větší šanci varany vidět. S mladou jsme procestovali za měsíc pěkný kus Indonézie a byla to moje nejkrásnější cesta.

• Odpovědi 111
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Jo jo loni na podzim, a taky hned vedle na ostrově Rinca, ten je o něco míň porostlý vegetací a máš tam větší šanci varany vidět. S mladou jsme procestovali za měsíc pěkný kus Indonézie a byla to moje nejkrásnější cesta.

Týýýýýý brďo! Závidím! ;)

Bylo tam bezpečno? Nemyslím až tak faunu jako domorodce.

Odesláno
Kdes fotil toho varana? Podle pozadí v přírodě? Tys byl na Komodách?

Nádherný záběr!!!!!! :thumbsup_anim:

právě tenhle záběr by si zasloužil pohrát si s hloubkou ostrosti. Pozadí a popředí by se trochu rozostřilo a stvůra pekelná by ještě víc vynikla. Ale to jsou věci který člověku dojdou až potom.obzvlášť u zvířátek který mrchy běhají. Ale i tak to není špatná fotka. Když je řeč o varanech,právě znova nevím už po kolikáté čtu knihu Ještě je můžete vidět od Douglase Adamse, toho co napsal Stopařova průvodce po galaxii. Někdy v osmdesátých letech se zúčastnil expedice týmu BBC za ohroženými zvířaty.mimo jiné i za varany na Komodo a v téhle knize o tom píše se svým typickým anglickým cynickým humorem. Doporučuju!

Odesláno
Týýýýýý brďo! Závidím! ;)

Bylo tam bezpečno? Nemyslím až tak faunu jako domorodce.

Tady žádní nebezpeční domorodci vůbec nejsou ;) mnohem horší to bylo na západní Papuy, tam jsme se párkrát nestačili schovávat před šípy za bágly (ikdyž ublížit nám asi nechtěli ale vystrašit, jelikož z nás měli sami strach) viz:

post-445-1201293356.jpg

post-445-1201293383.jpg

post-445-1201293394.jpg

post-445-1201293406.jpg

post-445-1201293421.jpg

Odesláno

Seš dobrej!!!!!!! Ten jedinej běloba jsi ty?

Tam bych měl srdce v gatích! Fakt!

Smekám!

P.S.: Předpokládám, že u vchodu do chýše nestál zájezd včetně průvodce....... :thumbsup_anim:

Odesláno
Seš dobrej!!!!!!! Ten jedinej běloba jsi ty?

Tam bych měl srdce v gatích! Fakt!

Smekám!

P.S.: Předpokládám, že u vchodu do chýše nestál zájezd včetně průvodce....... :thumbsup_anim:

:thumbsup_anim: Čedok s delegátem a animačním programem tam fakt nejezdí. Já měl srdce v gatích repspektive v krku s té jejich dýmky, má to průměr jako vodovodní trubka a já nekuřák jsem to do sebe musel vtáhnout, aby to vypadalo, že mi to taky chutná :suicide_anim:

Odesláno

A když jsi to vtáhnul?

Tak tě ty domorody znásilnily? :thumbsup_anim:

P.S.: A de byla tvoje přítelkyně, když jsi se zhuloval......?

Néé, to je legrace. Jsi fakt odvaha, a na Brňáka :thumbsup_anim: (néé, to je taky z legrace!)

Odesláno
A když jsi to vtáhnul?

Tak tě ty domorody znásilnily? :thumbsup_anim:

P.S.: A de byla tvoje přítelkyně, když jsi se zhuloval......?

Néé, to je legrace. Jsi fakt odvaha, a na Brňáka :thumbsup_anim: (néé, to je taky z legrace!)

:D Stála tak metr ode mě a hrozně se smála mýmu tuberáckýmu záchvatu :evil:

Odesláno

midloch - toho brouka si cvaknul ciste bez predsadky s tou FZ50? ;) Ja mam jeste starou FZ30 a makrit bez predsadek se ji moc nechtelo, na makro se mi osvedcil kompakt od Casia P505, s tim sly s malejma sklickama delat docela divy ;)

Kdyz jsem behal po loukach tak jsem obcas smiroval mrnouse jak si uzivaj:

231970_3ea3d.jpg

U FZ30 me celkem bavilo si hrat s filtrama, treba s infrakem v Rime, kdyz jsem fotil s 60s expozici tak pritelkyne mela celkem nervy, protoze cvaknout 10 snimku zabralo 20 minut ;) Napriklad davy u Kolosea, ktery vypadaji jak zvednuty prach:

249813_21f66.jpg

Odesláno

Ty brďo krásný fotky, hlavně ty berušky vypadají jak z foťáku za desetitisíce! Fotím s FZ 50 bez předsádek a všeho, jenom holej základ, ty od stromových lidí tady jsou od kámoša co tam byl s námi, moje je např toto:

post-445-1201301371.jpg

post-445-1201301427.jpg

Odesláno

Moc hezky! ;) To Casio stalo asi desitku + nejaky predsadky, ted by ten fotak sel sehnat okolo 5k za co clovek nesezene ani lowendovej objektiv.. Hodne foceni neni o technice, ale o zkouseni a pokud to cloveka bavi a ma na to cas a chut, tak se da vykouzlit pekna fotka prakticky s cimkoliv krome mobilu ;) Aspon me to tak prislo..

Odesláno (upraveno)
Hodne foceni neni o technice, ale o zkouseni a pokud to cloveka bavi a ma na to cas a chut, tak se da vykouzlit pekna fotka prakticky s cimkoliv krome mobilu ;) Aspon me to tak prislo..

pod to se dá jen podepsat...

ještě bych přidal štěstí

třeba tohle je čistej, neupravovanej analog a celá ta divnost vznikla tím, že jsem si myslel, že udržím 1/60 při tepovce okolo 190 a naprostým záchvatu hladu .-) lokalita - Maturita ve Zbraslavským údolí

edit - fotka tam byla několikrát - wifi nreada vítr .-)))

post-2090-1201359433.jpg

Upraveno uživatelem 3dny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...