Přejít na obsah

PepaSFI

Členové_50
  • Příspěvky

    2 434
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Vysočina

Návštěvy profilu

8 307 zobrazení profilu

PepaSFI's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. já bych neřek že si lidi myslí že řídí nejlíp, spíš platí až to v závorce, cituji " se klidně poserte". Prostě ignorují všecko, nehodlají nic řešit, natož se zamyslet jestli náhodou něco nešlo líp. Typický je i to co popisuješ dál, naprostý nepředvídání, nezájem. Proč bych se měl dívat kilometr daleko? Proč bych si měl podřadit před zatáčkou do kopce ikdyž za těch třicet let už dávno vím že to na čtyřku neprojedu a než tam až s tím budu mít plný ruce práce a vylosuju trojku, tak mi to vydribluje pod otáčkama tak, že budu rád když to vyjde na dvojku...eee ono to skoro couvá kašlkašldrdrdr. Proč bych si měl zařadit na žlutou a plynule se rozjet? Proč bych si měl nechat trošku místa abych se moh plynule rozjet? Hlavní silnice, tady je odjakživa hlavní a nějaký značky co už jsou dvacet let jinak.... co mně budeš vykládat kde je hlavní silnice!!
  2. já obecně nemám rád když se mi v autě něco převrací, často přivazuju i běžný nákup. Vím o případu kdy se z převrácené tašky něco vysypalo, zatoulalo se to někam do kouta a tam to dělalo svou práci. Byl to kousek jater a smrděl a smrděl a ještě víc smrděl. Někdo to prostě neřeší, například brácha když veze plynovou bombu pro sporák, tak ji jen tak postaví do kufru. Já ji připoutám kurtou. Prostě jen proto abych se nemusel bát že mi to někte při odbočování udělá trůbl. Tady na tyhle cesty se spoustou krámů v autě by se asi nejlíp hodila poutací cargo síť. Většina aut má v kufru vázací body, prostě všecky ty tašky a boty tím pacifikovat. A vypadá to vehementně, na to žádnej policajt nemůže říct ani slovo. A ty sítě co jsou z popruhů, těm bych věřil i při nehodě a stojí to pár stovek.
  3. seš tady špatně, to patří do fashion
  4. Dějiny Ruska v jedné větě: "a potom se to zhoršilo..." Pan Lavrov si objednává letenku. Přejete si sedět u okna? Neprovokuj!
  5. já teď sleduju Izraelský seriál Fauda. Když to před časem běželo, nějak mě to minulo. Je to o tajné protiteroristické jednotce a blbě se to zařazuje. Taková minimalistická akční detektivka a čím dýl to sleduju, tím je to napínavější, protože je to úplně jiný. Obvykle to dopadne úplně jinak než jsme zvyklí, pečlivě připravená akce jde do háje kvůli úplné maličkosti, když se povede, tak to nemusí nutně znamenat že svět je báječný béžový růžový a postavy ale už vůbec nejsou černobílý.
  6. to by mě teda taky zajímalo, ty argumenty. Přednost zprava asi ne, tu obvykle moc lidí stejně nepoužívá. Spíš bych to viděl nějak jako "dvacet let tady jezdím a ještě nikdy....". Celkem to nepřekvapí, taky jsme tady poblíž měli takovou jednoduchou křižovatku a taky tam byly nehody. Pak z ní udělali kulatou cestu a vzápětí to někdo vzal středem. A bouchance taky byly, občas někdo nechápe že ikdyž je ta cesta široká, tak když je tam kolečko, tak už není hlavní.
  7. včera jsem slyšel naši paní účetní, jak říká šéfovi že "udělá banku". Po mé poznámce že to je podezřelý, chvíli přemýšlela co že to vlastně řekla a pak se začala hrozně smát. Taky jsme měli školení bezpečnosti práce a mimo jiné se předváděla i masáž srdce na gumovým paňácovi. A náš bezpečák se přednášející zdravotní sestry zeptal, že co když bude mít unavený ruce, jestli by mohl dělat masáž srdce nohou. Ta na něj chvíli zírala jak na holý skřivánky a prý, to mi teda Tondo ukaž jak bys to dělal. A on zul botu a začal. Myslím že tímhle se nadlouho zapsal do dějin. Vypadalo to velice zábavně. Bohužel až později jsem si vzpomněl na toho saniťáka co dělá videa kde do něho doktoři šťourají a ten při popisu první pomoci dával jako dobré vodítko rytmu masáže jednu populární písničku. To kdybych k tomu pustil.... no představte si chlapa co pacienta našlapuje jak fichtla a k tomu by hrálo tohle
  8. tuhle kolegyně ráno přišla do práce a prý že mi něco nese. Že když to uviděla v obchodě u vietnamce, nemohla odolat. No to bude nějaká ptákovina. Jo, byla. Dostal jsem červenou vánoční čepičku s barevnýma blikátkama. Ale sranda musí bejt a tak chodím po fabrice na ty moje záchranný akce oživování mrtvých relikvií a rozsvěcení v temnotách, v blikací čepičce. A lidi se smějou a je pohoda.
  9. zvláštní je že je vůbec takový polep možný. Nechme stranou že jsou i auta bez zadního skla, i auta co tam sice sklo mají ale konstruktér je umístil tak že je k ničemu. Když si na sklo nalepíte protisluneční folii která bude trošku míň průhledná, máte problém. Na STK mi sundali nálepku co zasahovala do průhledné části skla asi tak 3 cm růžkem. Taky sundávali reklamní nálepky automobilky, vlastně skoro průhledné co byly na autě už z fabriky. Deset let nevadily a prý najednou že to musí dolů, nic na skle nesmí být, že jak se to fotí, měli by trůbl. A reklamní polep kolem půlky auta, vyloženě blbě průhledný je možný.
  10. není to náhodou pornografie, takový vobrázky sem dávat?
  11. eště teda můj názor na tu rejplou gumu. Jet s tím dálku, bez rezervy, s autem plným rodiny, no hodně bych se rozmejšlel. Když teda úplně zavrhnu ten průser že to bouchne a stane se něco moc nepěknýho co radši nebudem probírat, může to jen ztratit tlak. Nebo se to vyboulí a začne to šmatlat, drnčet. Prostě s tím nepůjde jet ani pomalu. Za jak dlouho přijede asistence? Za jak dlouho se to vyřeší? S autem plným dětí?
  12. já myslel že už jsem viděl úplně všecko, že už mě nepřekvapí nic a vono jo. Tak furt tiše doufám že to je nějaká sranda. Páč estli né..... Jen technická poznámka, to na obrázkách není dvojmontáž ale více-, v tomto případě třínáprava. Dvojmontáž neboli tuplák jsou gumy vedle sebe.
  13. jen tak pro zajímavost, s čím že to jezdíš? Nějak mě nenapadá vozidlo kde by se při prázdným zadním kole úplně odlehčilo jedno a částečně druhý přední kolo. Nějak mi tam ta fyzika..... aha vlastně fyzika je fuj, tu nám brzy zakážou.
  14. to je přece úplně jednoduchý. Když ti zakuká zadní guma, tak to budeš muset řešit, vyměnit, špinit se s heverem a dorvanýma šroubama, nebo čekat kdovíjak dlouho na asistenci. Když ti prdne přední, tak se to vyřeší samo. Někdo zavolá hasiče, sanitku, hasiči tě z toho vystříhají, sanitka řekne, pardon to už není pro nás.... spousta starostí ušetřených.
  15. vždyť je to jednoduchý, stačí chtít. Co se stane když necháš auto kde nemá být? Půl dne budeš řešit kam ti to odtáhli a mastnou penaltu k tomu. Odvézt povalujícíse koloběžku můžou i bez odtahovky městští žandáři. A koloběžka co leží na záchytu nevydělává, takže dřív nebo později to provozovatele začne svrbět a bude řešit aby se to nedělo.
×
×
  • Vytvořit...