Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na ebay jsou předělávky na narámkové:

ebay

Ale jsou tam rozdíly: ciferník, na těch na aukru nevidím číslo strojku, ale to může být fotkama.

Jenom nevím, jak si vysvětlit tohle:

SHIPPING:

Will not ship to PO box.

by express mail only: to USA ? $28, worldwide ? $30 (3 - 5 days).

(Czechia, Portugal - $37)

Proč je cena k nám a do Portugalska jiná než ostatní svět?

Odesláno
  Flegi napsal:
Na ebay jsou předělávky na narámkové:

ebay

Ale jsou tam rozdíly: ciferník, na těch na aukru nevidím číslo strojku, ale to může být fotkama.

Jenom nevím, jak si vysvětlit tohle:

SHIPPING:

Will not ship to PO box.

by express mail only: to USA ? $28, worldwide ? $30 (3 - 5 days).

(Czechia, Portugal - $37)

Proč je cena k nám a do Portugalska jiná než ostatní svět?

Rozdílnou cenu dopravy nechápu. ??

Ale pořád tam jsou ty hodinky "jen" za cca.37.000.

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Na Aukru bych se nedivil ničemu. Přece není zločin v česku podvádět při aukcích ne ? :) Alespoň na Aukru je to zjevně běžné.

Ale v této aukci byla vyvolávací cena 1kč, přihazují také jen ověření uživatelé aukra. Jedině snad to zdvojnásobení ceny byla kamarádská výpomoc..

Odesláno
  corve napsal:
Ale v této aukci byla vyvolávací cena 1kč, přihazují také jen ověření uživatelé aukra. Jedině snad to zdvojnásobení ceny byla kamarádská výpomoc..

Ale no tak, běžne se předměty stahují, prodávají se okatě flaza, která se bez nahlášení nijak nekontrolují, přihazuje se na vlastní aukce pod jiným nickem, pokud to neklapne tak se aukce stáhne, pokud se prodá bokem tak se náhodou hodinky rozbijí a pod. Spousta prodejců ten samý předmět prodává ve stejnou chvíli v několika dražbách a na několika místech. Vyvolávací cena 1,-Kč jse snad dobrý psychologický trik, ale je tam jistě limit. Nesmím zapomenout na filmování, kdy prodávající dělá na oko blbce, že neví co prodává, jak to vypadá, jak to má funkgovat a v jakém je to doopravdy stavu. S podivem je občas i styl přihazování, nevěřím, že je každý trubka a přihodí svoje maximum 10 dní před koncem dražby. Speciálně kupovat hodinky v českých aukcích je docela dobrodružství. (A to tomu já docela prd rozumím :lol: )

Odesláno
  vor napsal:
Ale pořád tam jsou ty hodinky "jen" za cca.37.000.

To jsou zase kecy, pánové.

Je skutečně nutné hledat spiknutí a nějakou zradu ve všem?

Jak můžete porovnávat předělávku z Ebay s originálem, který má sběratelskou hodnotu?

Jak můžete porovnávat omlácený obecný kov s masivním zlatým trojpláštěm z Aukra?

Jak můžete porovnávat ciferník, který je na pozici 12 zničený, s dvěmi vlasovými prasklinami, které má ten z Aukra?

K průběhu aukce - prodejce jsem viděl jednou, přihazující neznám. Nicméně:

1. Prodejce zrušil příhoz nicku Sydnam, což je podle historie idiot, který jen nesmyslně kazí prodeje a zvedá ceny.

2. Ty 3 nicky, které zvedly cenu nad 90.000Kč, jdou v ostatních aukcích proti sobě. Jasně, možná si navzájem zvedají ceny, ale pak jsem jejich systém nepochopil...

Podle mě jsou to krásné hodinky, které na Aukru ještě nikdy nebyly a pro sběratele cenu jistě mají.

Pokud dá někdo 10 - 20.000Kč za skládačku Spartaků či 40.000Kč za onošené Orlíky, proč by pro jiného nemohlo mít IWC ve zlatě cenu 90.000Kč???

Odesláno

Ale no tak, já komentuju systém Aukra, ne tuhle konkrétní dražbu. Uživatel Mlejn asi dobře ví co kupuje. Jestli jsem byl OT a špatně jsem se vyjádřil tak se omlouvám.

Ovšem NiGu, ONI tě sledují. :)

Odesláno

Viděl jsem kapesní IWC ve zlatě v super stavu za +- 25.000 a ptal jsem se na to , jestli je v těch na Aukru vzácnej kalibr nebo co, že stojí 90.000.

Odesláno (upraveno)
  B.F.G. napsal:
Ale no tak, já komentuju systém Aukra, ne tuhle konkrétní dražbu. Uživatel Mlejn asi dobře ví co kupuje. Jestli jsem byl OT a špatně jsem se vyjádřil tak se omlouvám.

Ovšem NiGu, ONI tě sledují. :)

No, on mi systém Aukra nepřijde o nic horší, než ten na ebay. Spíše naopak. Na ebay mě třeba dost štve, když jsou přihazující neviditelní (nevím, kdo přihodil). To mi nepřijde zrovna moc transparentní.

Ale souhlasím s tebou, že Aukro také občas perlí a prodej padělků má ošetřený velmi špatně :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
  vor napsal:
Viděl jsem kapesní IWC ve zlatě v super stavu za +- 25.000 a ptal jsem se na to , jestli je v těch na Aukru vzácnej kalibr nebo co, že stojí 90.000.

V pohodě, já to nemyslel zle. Jen jsem reagoval na tvou větu, která se týkala podobných hodinek z ebay.

"Ale pořád tam jsou ty hodinky "jen" za cca.37.000."

Prostě jsem napsal, že porovnávat ty z ebay s těmi z Aukra, je imho zcela nesmyslné.

Já také viděl dost IWC ve žlutém i bílém zlatě do 30.000Kč, ale všechny byly klasického provedení. Ten model, co byl na Aukru, jsem viděl poprvé. Jestli je to nějaká raritka, to netuším, ale určitě se vyskytuje méně, než klasické provedení s ručkami.

Odesláno (upraveno)
  vor napsal:

Cenu nejsem schopen posoudit, ani co je to přesně za hodinky. :) Vypadá to ale na raritku - dost odlišnou od všech klasických kapesních hodinek od IWC. Možná je to nějaká varianta IWC Pallweber - prvních "digitálních" kapesních hodinek od IWC. Sběratelsky určitě mají cenu hodně vysokou, jen jestli je všechno originální, jak má být. Více třeba zde: http://www.iwcforum.com/Articles/MFPocketWatches/text2.html

Video z IWC muzea: http://video.aol.com/video-detail/iwc-pall...seum/3146112625 , nebo jedna aukce: http://cgi.ebay.at/IWC-Schaffhausen-Sprung...7QQcmdZViewItem

Upraveno uživatelem Karloss
Odesláno

Cena každých hodinek je taková, jakou je ochoten za ně někdo dát. I na ebay jsou občas volavky, které zvyšují cenu. Jeli to přiměřené, tak se tím dá cena trochu zvýšit, objeví-li se seriózní zájemce, tak se i prodají. Když ne, jdou po pár dnech do nabídky znovu. U hodinek jako jsou tyto je cena 90000 přiměřená. Já bych si je nikdy nekoupil, protože mě nezajímají a nelíbí se mi, takže je mi jedno, za kolik budou. Ale co sběratel, který dělá IWC a má dost peněz? Prostě, když je chce, tak to dá. A protože jsou to hodinky, které se objevují opravdu málo, cena je taková, jaká je. Vždyť je to cena některých modelů Prim a ty také najdou své kupce.

Odesláno (upraveno)
  Flegi napsal:
Nějak se nám s nima roztrhl pytel: Aukro

Zajímavá předělávka...

...nicméně je trochu smutné, že člověk, který vyrobí poudro a dá si tu práci s takovou úpravou lépe nevyleští kola nátahu, nevyleští korekční ručku, nepoužije modřené šrouby... myslím, že stroj by pak vypadal o 100% lépe. Kazdopádně i když jsem fanda mechanických digitálek tak tohle mě neoslovilo - v cibulové verzi to vypdadá o mnoho lépe.

Upraveno uživatelem koblih69

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...