Přejít na obsah

dadasys

Členové_50
  • Příspěvky

    106
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele dadasys

  1. On se zajímá o to, kde sežene řemen, ne o to, co mu doporučím za hodinky. I když s Tebou naprosto souhlasím.
  2. Diky, to jsem mel na mysli, jen jsem byl liny prohledavat forum..
  3. Kolega nepochodil u dovozce této značky a já mu slíbil, že se zeptám zkušených členů fóra, zda neporadí, kde sežene nějaký řemen, který by pasoval. Také jsem zaslechl o někom, kdo je schopen řemen udělat na míru, ovšem nevím, jestli by nebyl dražší, než celé hodinky. http://hodinky.inshop.cz/inshop/len-nox/ch...-l-m198l-4.html Moc děkuji za Vaše tipy a rady!
  4. Obyčejně to znamená "Mám o danou věc Strašný Zájem" jinak třeba Soukromá Zpráva.
  5. Jukněte se. http://www.pfau.com.br/artepfau/imagens.php?tipo=Cinema
  6. dadasys

    Seiko Riki Watanabe

    Není to zas tak složitý..
  7. Mno já se živím hudbou. A taky trochu przním češtinu v jednom dabingovém studiu.
  8. EDIT: a dáte nám nějaký závěr.... Ano pánové, také se přimlouvám.. Brzy zase pojedu na celnici..
  9. Ještě k FedExu.. Objednával jsem cosi v USA. Skladem bylo vše, až na jednu položku. Eshop poslal první várku s tím, že později zdarma pošle zbytek. Přesto FedEx vybavil i druhý balík papírem, kde opět uvedl poštovné 57 USD a já musel zaplatit něco kolem 200 Kč DPH podruhé..připadá vám to normální? Mimochodem ani v jednom případě mi nepřišel Email, natož telegram , že zásilka dorazila a čeká na proclení. O tom jsem věděl jen díky trackingu. Když už byl brouk FedEx mrtvý 4 dny, nedalo mi to a pokecal jsem s milou slečnou na Ruzyni, co bude dál. Za 15 vteřin po telefonátu mi přišel mail, abych okamžitě dodal plnou moc, popis zboží atd. Pokud tak neučiním do 5 dnů, pošlou balík zpět. Ovšem podržte se, datum v mailu bylo 4 dny staré. Proto jsem nakopl vrtuli a všechno si oběhal sám. Nemám rád FedEx.
  10. Souhlas. Proclíval jsem si několikrát zásilku via FedEx osobně na Ruzyni, vždy jsem platil DPH i z dopravy. Moje zkušenost, v pátek kolem poledne jsem byl pokaždé maximálně třetí na řadě.
  11. Kdo ví? Mezi posledními třemi přihazujícími kteří zvedli cenu na 90 k je jistá souvislost.
  12. Jedna z mých nej.. http://www.youtube.com/watch?v=RuUhZxkr194 no a ještě jedna.. http://www.youtube.com/watch?v=wBe85UKa1GQ
  13. To bych Ti byl neobyčejně zauzlovaný!
  14. Nakonec jsem je našel!! Byly klasicky zapomenuté na půdě v krabici po stěhování.. Pouzdro je v poněkud horším stavu, než jsem si myslel.. Ale jinak šlapou. Rád bych je dal do kupy. Poradil by někdo, jak začít? Dá se vůbec sehnat např. sklíčko na takouvouhle vykopávku? Nebo vyrobit?
  15. U příležitosti prošťouchnutí PayPalu jsem ze samé radosti přihodil na tyto quartzky. Zabaveno manželkou.
  16. Zajímavá cena, že? http://www.aukro.cz/show_item.php?item=240576640
  17. Víš, že to jo docela možný? To jsem ale lama..
  18. Před chvílí jsem přetrpěl Armagedon. Nestihl jste někdo zaregistrovat, co měl ten chudák Harry (Willis ) na ruce? Objevilo se to tuším i v upoutávce na film.
  19. aha jsem pomalejsi .. BTW přidám tedy ještě jejich cenu.. Price range from 4,900 CHF to 7,250 CHF
  20. Mno já bych to viděl jako indikaci nedotažené korunky. V tom případě se totiž v okénku objeví varování, že Ti do hodinek nejspíš nateče, no a když utáhneš, můžeš klíďo do hlubin.
  21. Ještě k těm novým ORSA http://img.photobucket.com/albums/v359/ors...onstrum2007.jpg
×
×
  • Vytvořit...