monreale Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 může být v omegách nějaký předchůdce
monreale Odesláno 8. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 EROR může být v těch omegách nějaký předchůdce unitasu ?
Karlos Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Jo, ta podoba tohoto typu strojku Omega s Unitasem mě taky taky vždycky překvapovala, ale "inspirace" byla běžná ve všech dobách. A třeba to byla i nějaká spolupráce, taky běžná věc.
Seamaster Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Je to modlej Unitas, coz Omega dela doted, viz cal 2201 a novejsi 2211 v AT XXL.
Karlos Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 A nemohlo to být obráceně? Já chvíli pátral, ale jediný co jsem našel, že tyhle strojky Unitas vznikly v 50. letech.
Seamaster Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Ahoj, to me nikdy nenapadlo, ale jak se ted divam na net, mas asi pravdu, Unitas to zacal chrlit a z 50tyletech. Takze je to mozne.Me zmatlo to, ze kdyz jsem kdysi hledal neco ohledne toho Omaga 2201, tak jsem to nasel popsany jako derivat Unitasu 6498Takze mozna jen opakuju chybu nactenou jinde a vavriny jdou Omeze, coz me samo tesi
Karlos Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Ale i pro Omegu je to dost velká změna oproti jejich letité produkci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se