rorda Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2007 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2007 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 31. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2007 Prosim adminy/moderátory, aby téma přesunuli do sekce Fotogalerie. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 jakou cenu byste považovali za rozumnou za tyto oranžové IWC Aquatimery Chrono, Cousteau LE, stáří 1 rok staré občas nošené byl jsem vyzván ať si řeknu cenu, nerad bych přestřelil... díky za tipy klidně i SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Myslim, že nějaké se v prodejním vlákně objevili, zapátrej spíš tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 díky, vypadá to že z toho nic nebude, smrdí to fakem Myslim, že nějaké se v prodejním vlákně objevili, zapátrej spíš tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 jak a kde nejlépe ověřit pravost IWC ? mám ref. číslo + pořadové číslo v limitce, potřebuji hodinky i fyzicky ? díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 jak a kde nejlépe ověřit pravost IWC ? mám ref. číslo + pořadové číslo v limitce, potřebuji hodinky i fyzicky ? díky za tip Třeba u Dušáka v servisu, dělají to zadarmo. Jinak dobrým vodítkem může být kompletní balení a papíry a především pověst prodávajícího, reference na lidi, se kterými dělal obchody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 tak jsem to už našel... na webu s replikami fotka hodinek s úplně stejným výrobním i limitkovým číslem... to je náhodička docela mě pobavili, stejnou limitku nabizí za různé ceny dle "kvality" kopírování , na vrcholu pak model se strojkem Asia Valjoux 7750. tak nevím, zda to nezařadit do nějaké úsměvné sekce ? diky Viktore asi nebude třeba Třeba u Dušáka v servisu, dělají to zadarmo. Jinak dobrým vodítkem může být kompletní balení a papíry a především pověst prodávajícího, reference na lidi, se kterými dělal obchody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se