spiderer Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Tady jeste par fotek cernych s cerno/cervenou lunetou vcetne technickych parametru a par slov k nim http://www.orientalwatchsite.com/forum/vie...?f=6&t=3279 Ty cernoce/cervene se mi celkem libi, jenom mi vadi jako obvykle u orientu pro me divny font pisma na ciferniku, logo a nelibi se mi indexy na 6,9 a 12, ale jinak se mi libi dost, pokud se za 300 USD vyskytnou na ebay ty cerno/cerveny tak do nich mozna pujdu, ted tam zatim zadny nejsou
McQuack Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 O kvalitě nemusíš pochybovat, mám mechanických Orientů momentálně 10 ks a zpracování je velmi slušné a šlapou dlouho i když totálně kašleš na údržbu. Stojky nějsou sice nijak hezké ( což je u proskleného dýnky hrozná škoda ), ale šlapou i po mnoha letech. Tady jsou moje nejmilejši Kolega ma cislo 2 cca 25 let a nemuze si je vynachvalit - na vlastni oko vypadaji jeste o kousek lepe.
Kupa54 Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 To sklíčko je rovné, plastové s ostrými hranami takže leštění je jednoduché - na rovnou podložku polož smirek minimálně zrnitosti 1500 ale spíš 2-2,5 tis. hrubší nevadí, ale pak budeš déle leštit. Papír navlhči a hodinkami sklíčkem dolů po něm projížděj lehce a krouživými pohyby. Až budeš mít pocit, že všechny hluboké škrábance jsou srovnané. Vezmi leštící pastu a vylešti to flanelovým hadříkem. Stačí například jemná pasta na autolaky ( já používám Tempo ). Výsledek je 100% hladké sklíčko bez škrábanců. Díky za velmi konkrétní radu, jdu do toho. Držte mi palce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se