ZLOjasna Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Chcem poprosit o pomoc. Frajerka ma tieto automaty od timexu, a aj ked ma nove hodinky tieto maju pre nu sentimentalnu hodnotu. No problem je ze strojcek nefunguje a pravidelne sa kazi. Na slovensku som navstivil viac hodinarov, poslal som ich aj do autorizovaneho timex servisu v cr, kde si sice vypitali viac ako bola cena hodiniek, no okrem toho ze poskrabali sklo tak im moc nepomohli :/ kedze teraz zijem v prahe rad by som to vyuzil a nechal ich opravit - asi teda vymenou strojceka. A tu plynie moja otazka - komu ich mam dat? Uz som nasiel hodinarov ba moje hodinky, no keby som tam zobral tieto tak ich prelatim dalsi krat a to sa mi naozaj nechce.. Budem vdacny za tipy kto by sa na ne pozrel a pripadne stroj vymenil. Dakujemhttps://www.chronobox.com/mobile/en/gbp/product/2528432/TIMEX-AUTOMATIC-OpenBack-Black-Leather-Strap/
Jörg8X Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Já moc nechápu, proč by se u automatů musel měnit strojek Co v tom je za strojek? Koscom to asi prodává, možná bych to zkusil tam...
Frostie Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Myslím, že je tam nějaký levnější seagull
ZLOjasna Odesláno 9. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Stroj chcem vymenit lebo nan nie su nahradne diely. To mi povedal p cigler v jungmanovej ul. P. Frydl opravy kvoly vytazenosti neprima a uz moc neviem na koho sa v prahe obratit. Budem.vdacny za kazdy tip
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se