Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi rok mám nové Longinesy MasterColl. Moon, chrono. Absolutně bezproblémové. Včera jsem pustil stopky (což nedělám moc často) a při tom to cvaklo trochu jinak. A si po 5ti min. jsem si všiml, že se spopky vůbec nerozběhly a strojek stojí. Když se horním tlačítkem jakoby zastavily, strojek se rozběhl, a vše dál normálně funguje. Stopky jsem x-krát spouštěl, nuloval, nechal běžet celou noc. Vše OK. Je to věc která "se prostě stává", nebo to svědčí o vadě, již je třeba řešit?

Odesláno

Ahoj, měj jsem úpně stejný problém se 7750.. Ale bohužel, závada je nepravidelná a nelze ji předvést.. Já mám hodinky ještě v záruce od Kubsona a ten mi je nechal zkontrolovat a pročistit..Výsledek zatím nevím..:))Ještě je nemám...:))

Odesláno

Dej mi prosím vědět co to mohlo být. Já je mám taky v záruce, prodejce, můj klient mi jako bonus dal záručák bez data, a teď nevím jestli to mám řešit, a s jesti stojí za to tam datum dopisovat.

• po 3 týdnech...
Odesláno
  kulix napsal:
Ahoj, měj jsem úpně stejný problém se 7750.. Ale bohužel, závada je nepravidelná a nelze ji předvést.. Já mám hodinky ještě v záruce od Kubsona a ten mi je nechal zkontrolovat a pročistit..Výsledek zatím nevím..:))Ještě je nemám...:))

Tak jak pak to dopadlo?

Mně se to totiž stalo taky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...