pindero Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Opravdu nádherné kousky. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Pár mých fotek na modrým BOB řemínku Nádhera s modrým řemenem, gratuluji Stowy mám v merku a dlouho jsem vybíral, až jsem se rozhodl taky pro Stowa marine original. A teď ještě to foto s modrým řemenem, nemá to chybku! Asi počkám na jejich limitku a dokoupím ten samý řemen, protože to mě opravdu dostalo Ten řemen máš od kubsona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 (upraveno) Nádhera s modrým řemenem, gratuluji Stowy mám v merku a dlouho jsem vybíral, až jsem se rozhodl taky pro Stowa marine original. A teď ještě to foto s modrým řemenem, nemá to chybku! Asi počkám na jejich limitku a dokoupím ten samý řemen, protože to mě opravdu dostalo Ten řemen máš od kubsona? Díky, řemen je tzv. BOB z eBay. S čekáním na limitku tomu nerozumím, tohle je limitka s červenou dvanáctkou a je vyprodaná, o jiné limitce nevím? Edit: Ale od Kubsona pro ně plánuju "tabákovýho" aligátora... Upraveno 14. dubna 2008 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Díky, řemen je tzv. BOB z eBay. S čekáním na limitku tomu nerozumím, tohle je limitka s červenou dvanáctkou a je vyprodaná, o jiné limitce nevím? Edit: Ale od Kubsona pro ně plánuju "tabákovýho" aligátora... No jsem v hodinkách vcelku nováček a nevím, jak často která firma dělá limitky. Výhledově je chci pořídit a chci se zeptat přímo ve Stowě, zda se nechystá třebys do roka až dvou limitka.. Snad jsem osvětlil dostatečně mé myšlenkové pochody Ještě se s dovolením zeptám na řemen BOB, jde o značku či druh řemenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 No jsem v hodinkách vcelku nováček a nevím, jak často která firma dělá limitky. Výhledově je chci pořídit a chci se zeptat přímo ve Stowě, zda se nechystá třebys do roka až dvou limitka.. Snad jsem osvětlil dostatečně mé myšlenkové pochody Ještě se s dovolením zeptám na řemen BOB, jde o značku či druh řemenu? Osvětlils to výborně, jen si nejsem jistý, že to takhle funguje . Třeba o týhle limitce informovali jen na Watchuseek.com ... Je to tenhle řemínek, cena v eShopu i na eBay je stejná: http://www.waccex.de/catalog/product_info....products_id=763 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Osvětlils to výborně, jen si nejsem jistý, že to takhle funguje . Třeba o týhle limitce informovali jen na Watchuseek.com ... Je to tenhle řemínek, cena v eShopu i na eBay je stejná: http://www.waccex.de/catalog/product_info....products_id=763 Asi to s tou limitkou nebude tak snadný jak si to maluju, ale klidně půjdu i do normální sériovky (zajímalo by mě vlastně, kolik kusů ročně vyrobí, optám se). Každopádně děkuji za všechny informace, jsem zas o kus dál. A speciální dík za ten řemen, jsem nějak konzervativní a ani by mě nenapadlo uvažovat o jiném než černém či hnědém (jaký jsem omezenec ) určitě k nim půjdu do toho modrého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Tak jsem si psal se slečnou/paní Hafner <hafner@stowa.de> a z limitky jim zbývá ještě jeden nevyzvednutý kus - cena: ( Der Preis beträgt 1090,00 mit Lederband und Faltschließe ). Jsem zatím na vážkách, pokud o ně máte někdo zájem tak je přenechávám Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 22. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 kurna, pekna je ta limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se