Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar vsem,

vcera jsem videl film Oldboy, chtel bych se zeptat - pokud jste ho nekdo videl - poznali jste hodinky, ktere mel Dae-su na ruce? Breguet pismo, datumovka na 6, kulate pouzdro. Mam pocit, ze jsem je nedavno zahledl nekde na netu. Zkusim sem vecer postnout screenshot ... bohuzel to nemam v dostatecne kvalite a znacku neprectu :(

Odesláno
  bender napsal:
Zdar vsem,

vcera jsem videl film Oldboy, chtel bych se zeptat - pokud jste ho nekdo videl - poznali jste hodinky, ktere mel Dae-su na ruce? Breguet pismo, datumovka na 6, kulate pouzdro. Mam pocit, ze jsem je nedavno zahledl nekde na netu. Zkusim sem vecer postnout screenshot ... bohuzel to nemam v dostatecne kvalite a znacku neprectu :(

tak mrkni do zaverecnych titulku jestli tam nahodou neni nejaka znacka hodinek.. (skryta reklama)

jinak jsem film nevidel tak nevim ..

Odesláno
  Pepe napsal:
tak mrkni do zaverecnych titulku jestli tam nahodou neni nejaka znacka hodinek.. (skryta reklama)

jinak jsem film nevidel tak nevim ..

Jo, to bylo prvni, co me napadlo. Ale titulky jsou komplet v korejstine, mimo vyjmenovani New Zealend crew .... :)

Jinak na reklamu to jednoznacne vypadalo - nejprve ukazuje oblek tak, aby bylo videt, kdo ho usil, a pak ty hodinky.

Odesláno
  Filipes napsal:
..ale film je výbornej, líbil se? ;)

Ufff, pri jeho sledovani me opravdu podivat se na hodinky nenapadlo;)

PS: Z cele trilogie je Oldboy nejlepsi.

Odesláno

film se libil (jestli se teda da pouzit zrovna vyraz 'libil') a hodinek jsem si vsimnul prave proto, ze jsem je nedavno nekde videl ... Az prijdu domu, tak to screenshotnu a dam sem; myslim, ze to znalejsi oci poznaji na prvni pohled.

Odesláno (upraveno)
  farářskej napsal:
Vypadají jako něco z řady Montblanc Star včetně datumovky na šestce a korunky, ale ty ručičky mi tam nějak nesednou...

Přesně k tomu jsem taky došel :), viz. foto, ale takovéhle ručky jsem u řady star nikde nenašel.

Montblanc to je určitě na korunce i na vteřinovce je celkem dobře patrné logo.

07035_s.png

Upraveno uživatelem roon
Odesláno

Asi to bude ono ... Ty rucicky muzou byt z nejake starsi kolekce, film je z roku 2003 a to mohla byt nabidka trochu jina. Taky mi prijde, ze napis swiss made (pokud to je on) dole u datumovky je u hodinek ve filmu trochu jinak nez u soucasnych Montblanc. Urcite to ale budou quartzy, protoze nazev je jen na jedne lince; napis automat tam chybi.

Kazdopadne diky.

Odesláno
  bender napsal:
Asi to bude ono ... Ty rucicky muzou byt z nejake starsi kolekce, film je z roku 2003 a to mohla byt nabidka trochu jina. Taky mi prijde, ze napis swiss made (pokud to je on) dole u datumovky je u hodinek ve filmu trochu jinak nez u soucasnych Montblanc. Urcite to ale budou quartzy, protoze nazev je jen na jedne lince; napis automat tam chybi.

Kazdopadne diky.

jj, urcite jsou to ony, na jiné kolekci Montblanc automatic chronograpf ty ručičky mají:

92d5_1.JPG

Odesláno

Ano, je to MB Star. Mám z tejto rady automat chronograf a typické znaky kolekcie Star sú tieto ručičky so superluminovou a čísla v štýle 40-tych rokov. MB Star Cronograf nosí a súčasne je ambasadorom tejto značky Nicolas Cage.

Odesláno
  railmaster napsal:
Ano, je to MB Star. Mám z tejto rady automat chronograf a typické znaky kolekcie Star sú tieto ručičky so superluminovou a čísla v štýle 40-tych rokov. MB Star Chronograph a alternatívne Timewalker Chronograph nosí a súčasne je ambasadorom tejto značky Nicolas Cage.

Opravujem sa, v súčasnej kolekcii sú ručičky naozaj odlišné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...