NIGHTinGALE Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Pozdní vánoční balíček právě dorazil. Byť tedy se značným zpožděním. Chyba přepravy, nikoliv prodejce, ten posílá obratem.Krásné hodinky, skvělé zpracování, zajímavé jsou ty nožky s "dírou".Celkově hodně milé překvapení. A z Ashfordu navíc za příjemnou cenu (list price je dost ambiciózní, ale Ashford cenu umí).Byť jsem tedy zaskočen jejich vahou, jak tahám pořád Rado v keramice, tak mám pocit, že mi ty Davidoff utrhnou ruku a to jsem si je nasadil jen na pár minut
Alda73 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Tohle se musí moc líbit, nebo to chce odvahu. Na první pohled bych to (já neznalý) přirovnal k Boss, Giant popř. Armani :-)
Petr72 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Kukal som na ne aj som ich mal v kosiku ale cukol som, fakt zaujmava a odvazna volba
NIGHTinGALE Odesláno 3. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 (upraveno) Aldo, jak jsi přišel na toho Bosse a Armaniho? To je tím, že pouzdro není klasicky kulatý? Z mého pohledu moc pěkná hodinařina. Krásně zpracovaný ciferník. A třeba korunka je vyloženě luxusní a detailně provedená.Jen ta váha, už jsem oceli odvykl. Upraveno 3. ledna 2017 uživatelem NIGHTinGALE
Alda73 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Aldo, jak jsi přišel na toho Bosse a Armaniho? To je tím, že pouzdro není klasicky kulatý? Pouzdro je ok, zajímavé. Spíš je to o mém vnímání této značky, kdy Cool Water jsem měl 20 let zpět, kávu jsem také pil, jedině cigára jsem jako nekuřák nezkusil. No a teď nezkusím i hodinky Jinak české ceny (obdobných) jsou docela fajn
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Hodně zajímavé hodinky. Mají něco do sebe. I když Davidoff jsou pro mě především cigarety :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se