Roman-ZA Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července chasnici, nemate tipa, kde by som zohnal knihu: YEMA TIME OF HEROES ?
Roman-ZA Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července (upraveno) konecne je naramok skrateny, aspon na chvilku som si ich musel nasadit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. července uživatelem Roman-ZA 1
ZH6 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Tohle vypadá zajímavě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července (upraveno) YEMA bude na micropraha: Micro Praha Festival - výstava hodinek v Praze Upraveno 14. července uživatelem Roman-ZA
Prochy68 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července (upraveno) V 12. 7. 2026 v 15:00, Roman-ZA napsal: konecne je naramok skrateny, aspon na chvilku som si ich musel nasadit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, mel bych dva dotazy, precuhuje sklicko nad lunetu? A druhy, je "ohebny" prvni clanek tahu u hodinek nebo je temer fixni a jen kopiruje linii hodinek? Diky za odpoved. Upraveno 14. července uživatelem Prochy68
Prochy68 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Prisly mi camo a jsem z toho nejak rozpacitej. Hodinky pomalu z vrcholu nabidky, rozbalim krabici, folie je na dynku a pulce tahu, na sklicku a druhe pulce tahu nic. Co me ale asi nejvic vadi, je temer fixni prvni clanek tahu u pouzdra, takze z lug to lug nejakych 46 je to nahle 55, pravda, kopiruje to linii hodinek ale uvital bych to trochu volnejsi teda. Uvidim az ho zkratim jak to bude vypadat, treba si to sedne.
Prochy68 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července tak ich vrat, ked ti to nesedi. daj ich na ruku a ukaz fotku
Roman-ZA Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července před 34 minutami, Prochy68 napsal: Ahoj, mel bych dva dotazy, precuhuje sklicko nad lunetu? A druhy, je "ohebny" prvni clanek tahu u hodinek nebo je temer fixni a jen kopiruje linii hodinek? Diky za odpoved. ahoj, 1. ano, je mierne vystupnute nad lunetu, 2. dalo by sa povedat, ze takmer fixny, mierna ohybnost tam je, tak ako na tvojej fotke. nemam problem ani s jednym, hodinky mi super sedia a super vyzeraju.
Prochy68 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července @Roman-ZA Diky, sklicko me nevadi, jen mi to tak z fotek neprislo a u tahu uvidim az bude zkraceny na ruce, zatim me prijde, ze se tam otevira dost velka dira mezi prvnim a druhym dilkem kdyz ten prvni je skoro fixni. @Harwey Poladim a uvidi se, zpatky je posilat nebudu, fotku pak dodam.
Prochy68 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Asi to pujde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Roman-ZA Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července (upraveno) ja ma tiez medzeru medzi puzdron a naramkon. mam skrateny naramok, takze je to zrejme normalne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. července uživatelem Roman-ZA
Roman-ZA Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Tuhle mezeru jsem nemyslel, když mám hodinky přesně uprostřed ruky je to ok, když se posunou na jednu nebo druhou stranu a jak je ten první článek od pouzdra nepohyblivý, udělá se mezera a ukáže hrana mezi prvním a druhým článkem. Zítra hodim foto co myslím. Když jsem neměl zkrácený tah, bylo to horší, teď to tak není vidět když jsou hodinky víc vycentrovany, potřeboval bych placatejsi ruku .
Roman-ZA Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července ja hlavne vacsiu, aby som neskracoval naramok 1
Prochy68 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července YEMA3000 a kalibr co mam v chronech taky maji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se