janoj Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Nedalo mi to, tak sa musím pochváliť... Dnes som si zaobstaral prvé neQuartz-ové / nesolárne hodinky v mojom živote. Seiko SKX007 - pre väčšinu z vás zrejme model ktorý neprekvapí a možno už ani neohúri. Za seba však musím konštatovať, že som (po ukrutnom čakaní na poštára) nadšený. Ani som netušil, že mi hodinky dokážu spraviť takú radosť. Odkedy prišli sa nimi kochám a nechápem ako som mohol doteraz žiť bez nich.... Divné... Samozrejme tomu predchádzali prebdené noci strávené čítaním recenzií, prechádzaním fóra a obdivovaním fotogalérií tohto fóra (nielen krásne hodinky, ale aj neskutočné fotografie). Mrzí ma len jediné... A to, že pri pohľade na niektoré kúsky ma prepadá nepríjemné (alebo skôr príjemné?) nutkanie ich mať. Toľko z mojich pocitov. Pridávam jednu menej podarenú mobilovku s lacným filtrom. Neskôr pri dennom svetle sa pokúsim o schopnejšie foto. A inak, dlho som rozmýšľal či kúpiť hodinky nové, alebo skúsiť bazár. Nakoniec som sa rozhodol pre zánovný kúsok od tunajšieho člena, ktorému sa chcem aj týmto poďakovať. (na foto síce vyzerajú vajcovito, ale to je len mojími fotografickými "zručnosťami")
stosi Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Gratuluju. Tu radost naprosto chápu, jsou to skvělé hodinky.
janoj Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Ďakujem. Seiká nosím v podstate denne a potešia ma vždy, keď na ne pozrem. Novú záľubu som si samozrejme našiel v poškuľovaní na hodinky, aj keď zrovna nepotrebujem vedieť presný čas... A keď sme pri presnosti, práve presnosť ma na týchto hodinkách prekvapila. Pred kúpou prvých "skutočných" hodiniek, som zhruba vedel do čoho idem a bol som zmierený s relatívne častým nastavovaním času. Predchádzajúci majiteľ odhadol dennú odchýlku na cca -10sec/deň, preto ma až udivuje, že po týždni nosenia sa pohybujem na hranici odchýlky cca +1,3sec/deň. Aj preto hodinky len chválim. Obzvlášť preto, že ide v podstate o chudobného príbuzného kúskov, ktoré mám možnosť tu na fóre. Pridávam aj pár (doslova) "profi" fotiek.
rooosta Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 dobre si si vybral...a ako sa vraví "šťastnú cestu" lebo nemysli si, že je tomu koniec :-)
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Hodinky musí dělat radost. Jiný smysl nemají. A pokud ti jdou tak přesně, není co dodat. Užij si to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se