Oja96 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Zdravím, dostal jsem po pradědečkovi hodinky Raketa. Přece jen už sou v rodině 3 generace a nic o nich nevím. Mohl by mi k nim někdo něco říct? Druh? Popřípadě staří? Hodinky fungují, ale mají zpoždění a během dne to udělá i 15 min. Šlo by to opravit? Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colombo Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Rakety jsem měl na zákl.škole.To už je teda fakt dávno.
odjinud Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Podle Ussr Time nějaké 50-60té léta. Osobně jsem Rakety s mimostředkou moc neviděl. Pokud k nim máš vztah, tak je nech opravit. Jinak reálnou cenu moc nemají.
Oja96 Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Podle Ussr Time nějaké 50-60té léta. Osobně jsem Rakety s mimostředkou moc neviděl. Pokud k nim máš vztah, tak je nech opravit. Jinak reálnou cenu moc nemají. Ano mají pro mě cenu , jelikož jsou již dlouho v rodině. Jen sem se o nich chtěl dozvědět něco více.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se