DOSA Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Po vánocích jsem si koupil od soukromé osoby nové hodinky SEIKO SKX007, které jsem zakoupil v e-shopu Hodinářství cz. Podotýkám, že hodinky jsou v záruce. Z hodinek jsem měl takovou radost, že jsem se s nimi zde pochlubil. Jen že mi vznikl drobný problém. Zjistil jsem, že se mi u hodinek zevnitř rosí sklíčko. Zmínil jsem to zde v Chronomagu. Ihned se tu pár kolegů ozvalo s radami, hodinky v záruce servisovat! Udělal jsem to. Vzal jsem záruční kartu, a zavolal si do Hodinářství cz.. Oznámil jsem jim problém. Bylo mi však řečeno, že tak malá vlhkost v hodinkách není nic jiného než vlhký vzduch v hodinkách, do kterých vnikl pravděpodobně špatným dotažením korunky, a že mi prý záruční opravu neuznají. Velice nepříjemné zvláště, když hodinky ani neviděli. Někdo mi zde doporučil KOSCOM. Také jsem toto konzultoval s panem Ševčíkem z Helveti, který mi KOSCOM také doporučil. Bez výsledku jsem i zkoušel hodinky s povytaženou korunkou vysušit na teplém radiátoru,a ani fén na vlasy nepomohl. Dobře! Vzal jsem tedy telefon, a zavolal do KOSCOMU. Ihned se ozval velice slušný pán, opravdu slušné jednání. Prý jaké je mé přání. Vše tak, jak jsem zde uvedl, jsem panu z KOSCOMU pověděl. Ihned mi zdělil, že (a to mi říkal i pan Ševčík) vlhkost v hodinkách není vniklá netěsností hodinek, ale pravděpodobně že do hodinek vnikl vlhký vzduch při montáži v fabrice. Prý se to občas stává. Pan mi vlídně nabídl možnost, abych donesl hodinky do prodejny KOSCOM, že mi v záruce hodinky vysuší. Prý to bude trvat asi dva týdny. Neboť nemám možnost se do prodejny KOSCOM dopravit, navrhl mi pán hodinky poslat poštou s průvodním dopisem. Prý jsou na takovéto předání hodinek zvyklý. Učinil jsem přesně tak. Hodinky jsem důkladně zabalil, a do KOSCOMU poslal. Přesně za týden mi DPD přivezlo balíček bez dobírky. Říkám si: "co to ?" Nevěřil jsem. Přišly mi z KOSCOMU opravené hodinky. Ano již po týdnu, co jsem poslal hodinky do KOSCOMU, mi přišly hodinky opravené. Spolu s hodinkami v balíčku byl velice slušný a výstižný dopis, kde bylo uvedeno co se s hodinkami v KOSCOMU dělalo, a jak vlhkost při výrobě do hodinek mohla vniknout. Záruční oprava byla provedena. Hodinky se již nezamlžují, a jdou daleko přesněji než dřív. A to jsem s přesností u těchto hodinek před opravou byl spokojený. Odchylka byla +4s/den, a teď není ani poloviční. Při demontáži a montáži dýnka se pouzdro nepoškrábalo! Vše OK! KOSCOM HODINKY s.r.o. jsou velice seriózní firma! Všem mohu tuto firmu jen doporučit. Velice slušné a profesionální jednání, a odborný přístup. Dnes jsem s radostí do KOSCOMU poslal děkovný dopis.
JanNovakJan Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Napsal bych to i sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86094-internetové-hodinářství-cz/
DOSA Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Napsal bych to i sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86094-internetové-hodinářství-cz/Asi jo. Díky.
Petrt Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Tak naposled jsem si v Koscomu kupoval řemínek a narazil jsem tam na otrávenou prodavačku které jsem radši navrhnul že si to prohlédnu sám ať jí nezdržuju a pak se ozvu. Největší legrace byla, že po deseti minutách se jaksi zmínila, že maj ještě další v šupleti (asi nějáká podpultovka pro vyvolené), že jestli je prej chci ukázat. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se