PetrLBC Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Ahoj kluci,resim problem na svych Speedmaster - Vse vynuluji a spustim stopky. Kdyz po 9 hod co stopky bezi kouknu na hodinovy scitac, ukazuje 9, kdyz kouknu na minutovy, ukazuje 19min. Jde tedy o to, ze minuty nesedi. Je technicky mozne, aby citac prokluzoval? Setkal se s tim nekdo?Diky Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 A co tam je za strojek? Cal. 861? Je pravda, že tyto strojky mívají problémy s nulováním hodinového sčítače, když se stopky dlouho nepoužívají (to mi řekl i hodinář, když jsem se na to ptal). Jednoduše hodinový sčítač vynuluje trochu šejdrem. Pod vynulovanou sekundovou ručičkou to není tak vidět. Jak stopky spustíš, viditelné už to je. Hodinový sčítač pak ukazuje trochu blbě. Moje moony to takhle dělají a jsou to nové hodinky kupované před dvěma lety jako funglovky. Druhou možností je špatné vynulování. Nezmáčkneš nulovací tlačítko úplně a hodinový sčítač zůstane "viset" pak už jde při spuštění špatě. Opětovné vynulování chybu napraví. Jinak nevím, ale prokluzování se mi nezdá - vždyť pohyb jde přes soustavu ozubených kol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Nulovani maji na strosti nulovaci kladiva, a pokud neni spravne namazano a serizeno, tak to nenuluje presne. To byva kamen urazu, nejcasteji u sekundovky je to nejpatrnejsi, pac je nejdelsi.To spatne posouvani rucek, jak popisuje Liberec, pokud budeme vychazet z toho, ze se louda minutovy scitac, je myslim mozne, protoze to neni prez zuby, ale skokove.Musim se na to bliz podivat doma do papiru, jak je to tam presne udelano ten stopkovy mechanizmus. Kazdopadne servis to vyresi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 1. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Nulování je ok, to skočí krásně na 12, ale špatně to asi načítá minuty.Nejlépe je to poznat, pokud pustím stopky ve 12:00 - tak za pár hodin mi nesední minuty na subciferníku oproti velké minutě.Hodinky jsou z 1/2016, takže je čeká servis :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Takto je zarucni servis jak vysitej, neni o cem debatovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) Keď už sme pri tom servise.. Majú Moony dáke slabšiemiesta v konštrukcii? Niečo na čo si dať pozor alebo či tam niečo odchádza?Edit: Alebo ak by prípadní majitelia napísali, ak mali dáky problém s nimi. Upraveno 1. února 2017 uživatelem zhrado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
methlo Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Ja by som tiez uvital viac reakcii k tejto teme..rovnako som novym majitelom moonov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kralik Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Borci, jako čertvý majitel moonu řeším, jak dlouho vydrží na jeden nátah, nějaké zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Co si to zmerit? Tabulkove ma cal 1861 tusim 48 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se