Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Hezký večer, používáte tu někdo Midori zápisník?? Jakou máte velikost, jak ho mate uspořádán?? Chci si koupit passport a udělat z něho takový dokladovnik a pouzdro na karty, používá te to někdo stejně??? Co říkáte na kvalitu kůže??? Díky za postřehy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jo, přes rok mám ten velký černý. Tahám to všude sebou, a kvalita kúže se mi zdá dost dobrá. Občas ji ošetřím naturálním voskem na boty.

Větší velikost má výhodu, že se tam vejde letenka, nebo mnou častěji používaná standardní došlá obálka s fakturou/vyúčtováním/výpisem. Uvnitř mám náplň se čtverečkovaným papírem na různé nápady a nákresy, a dále druhý sešit, ve kterém je na každé stránce předtištěný jeden týden. Ten už prakticky nepoužívám, protože jsem se vrátil k poznámkám v mobilu/snaze dělat věci hned. Toto kombo doplňuje zavírací "igelitová" obálka, kde mám flashku, nějaký bordel, mosazné pravítko a šablony na písmenka, obrázky a číslice (i to občas použiju). Dále v tom nosím svoje vizitky nebo volně ložené papíry o velikosti třetiny A4 na rychlé ztratné poznámky. Na neoriginálním poutku mám originální pero Midori (dle mého jeden z nejlepších psacích nástrojů na světě).

Zkráceně to používám jen jako pouzdro na často i méně používané věci, co rád nosím při sobě. Zapisovat si do papírového kalendáře mně tedy nenaučilo ani vlastnictví tohoto více než dva tisíce korun stojícího setu.

Hezký večer, používáte tu někdo Midori zápisník?? Jakou máte velikost, jak ho mate uspořádán?? Chci si koupit passport a udělat z něho takový dokladovnik a pouzdro na karty, používá te to někdo stejně??? Co říkáte na kvalitu kůže??? Díky za postřehy

Odkaz ke komentáři

Děkuji ti za vyčerpávající odpověď. Mně zaujala všestrannost a chci si z toho udelat takovou doklad tasku, na zbrojak, ridicak techicak a karty... Do papiroveho diare bezne pisu a jsem s nim spokojen, takze kvuli tomu to nechci. Libi se mi variabilita, kdy behem momentu z gumicek vyhazis co nepotrebujes a jdes, nebo naopak si tam zase hodis co budes potrebovat... Nemam rad krouzkove vazby, kvuli sirce hrbetu, takze tohle si mi zda jako ideal... Velikost chci ale passport, zaprve to bude pasovat k Blackberry passportu kterej do toho pujde taky dat a hlavne se vleze do kapsy...

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám zápisník v normální velikosti. Používám ho jako klasický zápisník s čtverečkovaným/tečkovaným papírem, do kterého si zapisuji úkoly na každý den ala bullet journal. Dále tam mám pouzdro na "papíry" vizitky atd. Zatím ho mám chvilku a jsem spokojený. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...